Manisa Seyahat Magnesia Durağı İndirme Sorunu

Manisa Seyahat Magnesia Durağı İndirme Sorunu
06 Eylül 2024 14:06

Manisa Seyahat (Bazı şoförler hariç ) çoğunlukla Magnesia durağı yse kavşağında arabaların hareket ettiği yerde indiriyor. Bugün sabah 45 abn 344 arabası şoförü sabah 08.20 sularında uygun olmayan yerde indirince bende kaldırımda indirebilir misiniz deyince (ki ilerideki kaldırımda da indirebiliyorlar) gelin abla siz sürün istersiniz diye karşılık verdi. Ben de hiç cevap vermedim. Ben şoför değilim. Ama eğer şoför olsa idim insanları arabanın geçmediği yerde indirirdim. Vicdanen rahat olmak için. İzmir'deki kablo faciasını biliyorsunuz. Can güvenliği bir şehirde her şeyden önemlidir. Bu nedenle bu işle kim ilgileniyorsa dikkatli ve yolcuyu önemseyen olmalarını diliyorum. Araba içi hiç sıkıntım yok. Ama bu durumlar yaşanmasın. İşe gidip geliyoruz, arabalar bizi görmeyip çarpabilir. Her şey olabilir.

07 Ekim 2024 12:20

Yolcu Güvenliğini riske atıyorlar. 45 zn 350 saat 12.10 pazartesi günü arabaların geçtiği yerde indirildim. Firma Manisa Seyahat. Yer Magnesia ys kavşağı. Nu konuda belediye, şoförler, firma herkes tarafından hassasiyet istiyorum. Düzen ve güvenlik için kural ve disiplin şart

17 Eylül 2023 00:38

17 Mayıs 2024 15:34
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 11:10

04 Eylül 2023 15:13