Malitur İle Balkanlara Gitme

Ayşenur
26 Ağustos 2024 21:01

Malı turdan aldığım 18 Ağustos çıkışlı Balkanlar turundan asla memnun kalmadık. Turu Tatilbudur firmasıyla birleştirmişler ve bize rehberlik eden kişi 21 yaşında bir öğrenciydi. Rehberimiz M*** Bey'in bilgilendirmelerinden asla memnun kalmadık. Tur boyunca telefondan okuyarak bize bilgilendirmeler yaptı. Gideceğimiz yerlerle alakalı bir şeyler sorduğumuzda 'Orada pek bir şey yok' gibi cümleler kullandı. Kendisine turla alakalı gerekli şikayetleri dile getirdiğimizde 'Acentalarınızla görüşün' dönüşünü aldık. Bugün genel anlamda otelle alakalı bir şikayet oluştu ve bizlere ekstra bir tekne turu hizmeti sunuldu. Kendisi bu sunulan hizmetin neticesinde 'Amacınız ekstra bir şeyler almaktı, amacınıza ulaştınız, siz hep böyleymişsiniz' gibi ithamlarda bulundu ve biz 47 kişi içerisinde amacı sizden ekstra bir şeyler koparmak olan insanlar olarak itham edildik. Ayrıca bizler acentenize şoförle ilgili de şikayetimizi dile getirdik. Çok hızlı kullanıyordu arabayı. Bunun üzerine şoföre uyarı geldi ve bu sefer şoför aracı çok yavaş kullandı. Rehberimiz, arkadaşıma 'Sizin yüzünüzden yavaş gidiyoruz' diyerek şoförü kızdırdığımızı, özür dilememiz gerektiğini söyledi. Şikayetimizi geri almamız gerektiğini söyledi. Biz de acenteye şoförle ilgili sorun yok diye dönüş yapmak zorunda kaldık. Son günümüzde bize karşı olan tavrı asla kabul edilemez. Tamamen verdiğimiz parayla rezil olduk.

profile profile profile

Oya
Oya

Biz de İtalya turu aldık. 44kişi bizi mahvettiler. Yaban ellerde çok zorluk çektik. Yedi kişi uçağı kaçırdı ve kaderine mahkum edildi. Son anda koridor açtırmasaydım bizler de kalacaktık. Devletin bunları düzenlemesi gerekli. Turlara hangisi olursa olsun katılan herkes mağdur

Jolly Tur Rehberinin İlgisizliği Ve Olumsuz Balkanlar Turu Deneyimi

20 Temmuz 15:50
Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

Fahriye
16 Mayıs 2024 09:24
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 11:34