23 Ekim 2024 16:26

Siparişim 15 Ekim tarihinde teslim edildi ve siparişin içinden çıkan aparatın tek tarafında magnet olmadığı için kullanılamaz durumdaydı. Hemen WhatsApp hattından fotoğraflarla birlikte gerekli bildirimi yaptım. Bana yeni bir aparat gönderileceği söylendi. 21 Ekim Pazartesi günü tekrar sorduğumda kargonun bana teslim edilmiş olduğu söylendi ama edilmedi. Surat kargonun sayfasında da aynı şekilde yazıyordu. O günden beri benim kargoya ulaşmam gerektiğini söylediler, birkaç kez aradım, uzunca telefonda bekledim ama ulaşabilmek mümkün değil. Ben de ödemesini yaptığım ve hatalı gönderilmiş bir ürünün pesinden koşmak zorunda olmadığımı ilettim ve tekrar aparat göndermelerini istedim. Ama iade olmadan tekrar aparat gönderemeyeceklerini istersem sipariş verebileceğimi söylediler. Aslında 69 TL'ya tekrar 2 aparat siparişi verebilirdim ama sayfaya girdiğimde kargo ücretinin 100 TL olduğunu gördüm. Hatam olmayan bir şeyden dolayı da bu ödemeyi yapmak istemiyorum. Ürünleri zaten aparat olmadığı için deneyemedim bile. Bu konuya acil bir çözüm getirmelerini bekliyorum. Ya iade alsınlar ya da bana aparat göndersinler lütfen.

Magic
Magic

Merhabalar deniz hanım Ben marka yetkilisiyim ve bir çok marka yönettiğimiz için maalesef altımızdaki çalışanlara her şeyi emanet etmek zorunda kalıyoruz. Bugün şans eseri markayla ilgili bir şeyler okurken şikayet vara denk geldim ve sizin gibi birkaç mağdurun yorumlarını okudum. Bu mağduriyetinizi gidermeyi şahsi olarak çözmek isterim. Lütfen +90 544 721 07 81 numaralı WhatsApp hattına mesaj atıp " Marka yetkilisiyle Görüşmek istiyorum Yönlendirir misiniz " şeklinde mesaj atarsanız direkt olarak sorununuzu çözüp size iade de sağlayalım. Dönüşünüzü Bekliyorum.

23 Ekim 2024 15:18

17 Ekim 2023 21:44