23 Ekim 2024 15:18

3 Ekim tarihinde kampanyalı üründen sipariş verdim. 1-3 gün içerisinde teslim edileceği söylendi. Aradan altı gün geçti, ürün teslim edilmedi. Instagram'dan yazıp bilgi istedim, kargo teslim edilmiş gözüküyordu fakat teslim edilmemişti. Hiçbir şekilde ilgilenmediler, tamamen kargonun problemi olduğunu söylediler. Ürün gelse dahi iade yapacağımı belirttim ve geldiğinde tekrar ilettiğimde ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Ürünü buldum ve taraflarına iade ettim, aparatları da kırık gelmişti, bunu da belirttim. Ürün onlara teslim edildi ve IBAN bilgimi paylaştım. İadenin yapılacağı söylendi. Aradan bir hafta geçti ve hala iade yapılmadı. Sonrasında ses kaydı ve mesaj attım, 'ne biçim işletmesiniz' diye. Şikayetvar'da şikayetlerimi belirteceğimi ve ekran görüntülerini paylaşacağımı söyledim, bu sebepten dolayı iadeyi yapmayacaklarını söylediler. Sonrasında, Şikayetvar'da yazmamam kaydıyla iadenin yapılacağını söylediler. Ekran görüntülerini sizlerle paylaşıyorum.

Emina
Emina

Buradan sipariş verecektim 4 modeli de, şu an vazgeçtim ya okurken ter bastı stresten :/

Magic
Magic

Merhabalar gül hanım Ben marka yetkilisiyim ve bir çok marka yönettiğimiz için maalesef altımızdaki çalışanlara her şeyi emanet etmek zorunda kalıyoruz. Bugün şans eseri markayla ilgili bir şeyler okurken şikayet vara denk geldim ve sizin gibi birkaç mağdurun yorumlarını okudum. Bu mağduriyetinizi gidermeyi şahsi olarak çözmek isterim. Lütfen +90 544 721 07 81 numaralı WhatsApp hattına mesaj atıp " Marka yetkilisiyle Görüşmek istiyorum Yönlendirir misiniz " şeklinde mesaj atarsanız direkt olarak sorununuzu çözüp size iade de sağlayalım. Dönüşünüzü Bekliyorum.

23 Ekim 2024 16:26

Büşra
05 Nisan 2024 18:42
Misbahçe Ürünüm Teslim Edilmiyor, Yanıt Alamıyorum
Fadik sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 19:46