Gungor sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 14:55

Yaklaşık 6 ay önce, garanti süresi dolmamış ürünlerin incelenmesi için Metrogarden İstanbul şubesine yaptığım başvuru, şahsen şubede 3 defa sorgulamama rağmen sonuçlandırılmadı. Şube çalışanları nazikçe konunun iletildiğini bildirmesine rağmen, şube müdürüne aktarılan sorumluluktan öte ne yapıldığını bilmiyorum. En hafif tabirle tam bir umursamazlıkla karşı karşıyayım. Telefon ya da şahsi başvurularım sonuç vermediği için, bu kurumu tekrar ifşa etmek zorundayım.

30 Ocak 2024 16:06 (Şikayetten 1 saat sonra)
05 Şubat 2024 17:54

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

Gungor
Gungor
19 Mart 2024 16:56

Yaklaşık 2 ay önce coşkun bey beni arayıp ürünlerin bir kısmının yenileceğini iletti. Bu görüşme sonrası 45 gün bekledim hiçbir gelişme olmadı. 15 gün önce müşteri hizmetlerinizi aradım, yukarıdaki bilgiyi kayıtlarından doğruladı ve 2 ila 3 is günü içinde aranacağımı söyledi. Aradan 10 is günü geçti ve hala cevap yok. Hani sizin ürününüz sizin olsun, ne haliniz varsa görün diyorum zaten de, ote yandan aldatılmış olmayı da gururuma yediremiyorum. Kurumunuzda sözüne güvenilir, isini takip eden, müşteri memnuniyetine önem veren bir kisi dahi yok mudur? Mağaza çalışanları, mağaza sorumlusu, kalite birimi çalışanları, müşteri temsilcisi, hepiniz kibarca yapacağız diyor ama yaklaşık 1 senedir 3-5 ürün için beni meşgul ediyorsunuz. Ne demeli size?

Pelin sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2024 11:39
Ümraniye Meydan Madamme Coco Çalışanları
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 15:38

İlgisiz Ve Anlayışsız Çalışanlar Nedeniyle Hediye Paketleme Sorunu