Sümeyya sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 16:39

Madame Coco kızartma tenceresi içerisindeki tel paslandı. Çok kızartma yapan birisi değilim. Aldığımdan beri 5 kere ancak kullanmışımdır ve yıkayıp hemen kuruturum tencerelerimi fakat bu tencerenin teli anlayamadığım şekilde paslandı. Az para da vermiyoruz artık her şey çok pahalı atıp yenisini alacak durumda değiliz Kendime almadan çok önce arkadaşıma hediye aldım o daha sık kullanmasına ve özen göstermemesine rağmen paslanma yok benimkinde var demek ki benim aldığım ürün sorunlu bu şekilde bu ürünü kullanamam çözüm sunulmasını değişimini istiyorum

20 Aralık 2023 11:16

İncelemeye giden ürün değiştirildi denilip yine aynı şekilde paslı geldi. Sizin değişim yaptığınız ürün bu mu insanlarla dalga geçmeyin! Hem bir ay bekle sonra arasınlar yenisini gönderdik desinler almaya gittiğimde acele bir şekilde incelemeden alıp çıktım yine aynı şekilde paslı gönderilmiş

19 Aralık 2023 14:27

Madama Coco kızartma tenceresini içi paslandı diye incelemeye gönderdim. Uzun bir aradan sonra arandım iç telini değişim yaptık gelip alabilirsiniz denildi. Dün akşam almaya gittim incelemeden aldım çıktım sabah gündüz gözüyle ürünü elime aldığımda yine aynı paslı tel verilmiş siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum bu nasıl bir saçmalık yine pas olan tel verilmiş ama az pas olan dikkatinizi çekerim. İnsanlarla dalga geçmeyin böyle bir saçmalık ne gördüm ne duydum ürünün tamamen değiştirilip yeni ürün verilmesini istiyorum bunu kabul etmiyorum!

Ek
08 Kasım 2023 17:07 (Şikayetten 27 dakika sonra)
08 Kasım 2023 17:12

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılarak sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

09 Aralık 2023 13:43

Sorun çözülmedi tencereyi götürdüm mağazaya incelemeye gönderdim hala bir cevap gelmedi müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum bir türlü olumlu olumsuz dönüş yapılmadı mesaj gelecek dendi gelmedi

Hazan sonuçtan memnun

07 Haziran 2023 10:40
"Kısa süre içinde dönüş yaptığınız ve sorunu hallettiğiniz için teşekkür ederim"
Madame Coco Kızartma Tenceresinin Kalitesizliği
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 17:47
madame-coco-duduklu-tencere-arizasi-1.pdf

06 Mayıs 2025 01:54

Madame Coco Çelik Tencere Setinde İlk Kullanımda Paslanma Sorunu

11 Aralık 2024 10:24
Madame Coco Çelik Tencere Setinde İlk Kullanımda Paslanma Sorunu
Sema sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 17:24
Madame Coco Ürününe Sahip Çık. İnsan Sağlığı İle Oynama