Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco Dan Gelen İndirim Mesajı Hakkında

26 Nisan 2024 21:46

Sana özel 200 TL indirim! Madame Coco mağazalarından yapacağın 1500 TL ve üzeri alışverişinde geçerli tüm indirimlere ek bu fırsatı kaçırma! 😊 Link: sms.madamecoco.com/madamecoco Son gün:30 Nisan RET:MC>7889 M0273064836200012 B016
01.04.2024 tarihinde bu mesajı aldım. 12 Nisan tarihinde Trabzon Forum mağazasından belirtilen tutarda alışverişimi yaptım. Görevli kasiyer tanımlanmış indirim göremedi. İki farklı kasadan deneme yaptılar olmadı. Alışverişimi yaptıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Bana geri dönüş yapılacağını söyledi. Dönüş olmayınca tekrar aradım. Bu sefer ilgili mağaza size dönüş yapacak dedi. Yine dönüş olmayınca mağazaya gittim. Bu sefer görevli mesajda tüm indirimlere ek yazıyor ama% 70 indirimlerde ek indirimim geçerli olmadığını, tekrar alışveriş yapabileceğimi söyledi. Müşteri hizmetlerine tekrar döndüm. Yeni alışveriş yapmayacağımı indirimimin bana hediye çeki olarak tanımlanmasını istedim. Yine bana dönüş yapılacağımı söyledi. Böyle bir saçmalık olamaz. Resmen insanı AP. Yerine koyuyorlar. Mesaj gayet net tüm indirimlere ek! Bunda yanlış anlaşılmaya açık bir tabir yok ki! Şikayetçiyim. Paranın bir önemi yok ama İnsanlara yalan beyan bu kadar kolay mı? Hiç yakışmadı böyle bir firmaya

29 Nisan 2024 09:04 (Şikayetten 2 gün sonra)
01 Mayıs 2024 21:21

12 Nisan da sorunu yaşadığımdan beri üç kez müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar da en kısa sürede dönüş yapılacağını söyledi. Burda da cevap aynı. Ama en kısa süre bir türlü gelmiyor nedense

08 Mayıs 2024 17:49

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Şikayetinize ilişkin tarafınıza dönüş yapılmış olup, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Madame Coco Müşteri İlişkileri

08 Mayıs 2024 22:54

Nasıl yani bana dönüş falan olmadı. Lütfen bir yetkili sorunumu çözdüğünü iletmek için bana dönüş yapsın!

13 Mayıs 2024 21:53

Bu kadar saçmalık olamaz hala bana dönüş olmadı. Müşteri ie dalga geçiliyor. Yani karşılamayacağınız özel indirim mesajını müşteriye gönderiyorsunuz. Ses çıkarmaz kimse diye düşünüyorsunuz sanırım. Şikayet iletince de size dönüş yapılmıştır diye konuyu kapatıyorsunuz. Bana dönüş yapılmadı. Gönderdiğiniz mesajın karşılığını istiyorum. Kimseyi grzek yerine koyamazsınız

24 Mayıs 2024 10:09

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Konuyla ilgili sizi bilgilendirmek için irtibat numaranızdan ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talebinizin çözümü ile ilgili daha detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

Betül sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 22:33

10 Ocak 2024 09:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco 1.500 TL Üzeri Alışverişe 150 TL Madame Coco Bonus Yalanı*

19 Nisan 2024 22:46
Emine sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 17:38
Madame Coco'da Çifte Sipariş Ve İade Sorunu