Madame Coco Çöp Kovası Klips Sorunu Ve Yedek Parça Eksikliği

31 Ekim 2024 10:46941
Burçin'in Teşekkür Mesajı
Gerçekten bu ilgi alaka beklemiyordum çok Teşekkür ederim

Çok beğenerek aldığım Madame Coco çöp kovasını ancak 1 hafta kullanabildim maalesef. Çünkü klipsi bozuldu, bu genel bir sorunmuş ve yeni öğrendim... Madem bu kadar kalitesiz klips yapıyorsunuz. Bari yedek parça üretin satın şu an çöp kovası çöp maalesef. Çünkü başka yerlerden aldığımız klipsler küçük veya büyük oluyor. Aynen Madame Coco mağazasına gittim yenisini alin dediler. Bu kadarda olmaz biz parayı yoldan mi topluyoruz ya kapak gönderin ya da klips

31 Ekim 2024 12:01

Cop kovası daha bir hafta önce aldım copu kapatırken cit dedi kırıldı yedek aldım başka siteden olmadı mağazaya gittim klips varsa layım yok kapak alayım dedim o da yok bana yardımcı olup klips gönderebilir misiniz rica etsem Malatya Park AVM şubenizden aldım

Eki aç
31 Ekim 2024 12:58 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Madame Coco Müşterimiz, Siparişinizde yaşanan sorun için üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. Şu anda sorunu çözmek adına ilgili departmanımızla birlikte detaylı bir inceleme yapmaktayız. Araştırma süreci tamamlandığında durumu çözüme kavuşturmak için atacağımız adımlar hakkında sizi bilgilendireceğiz. Herhangi bir talebiniz veya süreç hakkında bir sorunuz olması halinde bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Madame Coco Müşteri Hizmetleri

6 Kasım 2024 10:11

Değerli Madame Coco Müşterimiz, Şikayetinize ilişkin tarafınıza telefon ile dönüş yapılmış ve bilgilendirme sağlanmıştır. Herhangi bir talebiniz olması halinde bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz, memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Sizlere en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Zaman ayırdığınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Madame Coco Müşteri Hizmetleri

6 Kasım 2024 10:59

Gerçekten bu ilgi alaka beklemiyordum çok Teşekkür ederim

Selda
Selda
27 Aralık 2025 12:27

Madame Coco çöp kovası kapağı klipsi bozuldu hiçbir şekilde temin etmiyorlar çözüm bulunmasını istiyorum yazık koca kova çöp olacak

Hakan
Hakan
4 Mart 2025 19:05

Aynı sorunu bizde yaşıyoruz, yedek klips veya kapak için ne yapmalıyız?

Madame Coco Çöp Kovası Klips Sorunu

Enes
17 Kasım 2024 01:31422

"Sorunuma çözüm bulan Madame Coco yetkililerine ilgilerinden ve çözümlerinden dolayı teşekkür ederim."

Madame Coco Çöp Kovası Klips Sorunu

Tümünü Gör
Madame Coco Yastığım Patlak Çıktı!

Madame Coco YastığımPatlak Çıktı!

Saime
Madame Coco Düdüklü Tencere Hüsranı!

Madame Coco DüdüklüTencere Hüsranı!

Emine
Madame Coco Eksik Ürün Çıktı

Madame Coco EksikÜrün Çıktı

Güler
Madame Coco Aldığımız Halıların Durumu

Madame Coco AldığımızHalıların Durumu

Emel
Madame Coco Hatalı Ürününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Madame Coco HatalıÜrününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Pınar
Madame Coco Hediye Paketi İçin 40 Lira İsteyen Bir Mağaza!

Madame Coco HediyePaketi İçin 40 Lira İsteyen Bir Mağaza!

Cemile

Öne ÇıkanKonular