Sanem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Parfüm Değişiminde Müşteri Mağduriyeti

Yanlış Parfüm Değişiminde Müşteri Mağduriyeti
27 Ekim 2024 15:05

Mad parfümden 19.10.2024 tarihinde iki adet parfüm aldım, fakat birini yanlış numara almışım ve paketini, jelatini bile dokunmadan, Bursa Sur Yapı Mad parfüme götürdüm sadece numara değişimi için. Değişim için benim orada kaydım, aldığım tarih, ödediğim para kayıtlarında olmasına rağmen kredi kartı slibi istediler. İstediğim sadece numara değişimi olmasına rağmen bana iade edecekmişim gibi muamele edilip saygısızca 'Hanımefendi slip yoksa değişim yok, firmamız kağıdı zımbalama istiyor.' gibi saçma bir cevapla yapacağını söyledi. Bu nasıl bir saçmalıktır, birçok markadan alışveriş yapıyorum, bırakın değişimi, iade için bile yardımcı oluyorlar. Benim yanlış parfüm elimde kaldı şu an slip yok diye. Tüketici bu kadar mağdur edilemez, personeliniz beni terslemekten başka çözüm bulamadı, sadece suratıma bakıp 'slip slip' dedi. Madem parfüm işi yapıyorsunuz ve AVM'ye kadar satış yeriniz var, sadece bir numara değişimi için birine yardım olmuyorsa o işi bırakın. Benim elimdeki parfümü size geri vereceğim ve karşılığında değişim ve iade de istemiyorum. Bu kadar tantana denecek ve bu kadar prosedürü olacak bir şey olmamasına rağmen vereceğim parfümü personeliniz kullansın.

14 Nisan 2025 17:10
Yanlış Parfüm Gönderimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

04 Ekim 2024 21:30
Latif sonuçtan hiç memnun değil

04 Haziran 2024 14:31

Kalıcılığı Olmayan Parfüm Ve İade Sorunu