Mad Parfüm Asla Kalıcı Olmaması

20 Aralık 2023 23:126.538

Mad Parfüm İzmir Hilltown mağazasından iki hafta önce Prada paradox ve skandal muadillerini denedim ve o gün sıkılan testerlar 3-4 saat kalıcı olduğu için dün 19.12.2023 tarihinde gidip 100ml olarak iki parfümü de aldım. Fakat aynı parfümleri bugün açıp sıktığımda sanki sıkmamışım gibiydi.

Yani sıkarken bile normalden çok az bir koku geldi. Kalıcılık zaten 0. Evden metroya 10 dakika yürüdüm ve metroya gittiğimde koku kalmamıştı. Bu kadar popüler ve övülen bir markanın bu şekilde çıkması beni çok üzdü gerçekten. Çok da ucuz değil 570 lira verip aldığım parfüm su gibi. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

25 Aralık 2023 10:27 (Şikayetten 4 gün sonra)
Eki aç

Değerli Müşterimiz, Sistem üzerinde kayıtlı olan iletişim numaranızdan birkaç defa denememize ve sms iletmemize rağmen tarafınıza ulaşamadık. Buna istinaden konuyla ilgili size yardımcı olamadığımız için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.Saygılarımızla.

Lara
26 Aralık 2023 21:48
Eki aç

Benim telefon numaram bu değil bu eski numaram alışveriş yaparken de bu numarayla değil şu anki numaramla yaptım çünkü mesaj geldi telefonuma. Şu anki numaramı ararsanız ulaşabilirsiniz

17 Nisan 2024 01:38

Size kesinlikle katılıyorum. Daha geçen ay aldığım parfümler (2li alım yaptım) evden çıkıp, çarşıya gidene kadar koku sıfırdı. Normalde bu markayı defalarca kullandım kıyafetimi çıkardığımda bile kokusu devam ederdi. Maalesef ki kaliteyi bozdular

Mad Parfüm İzmir Hilltown Mağazasında Personel Saygısızlığı

10 Temmuz 2024 19:512.930

Mad Parfüm İzmir Hilltown mağazanıza dün parfüm bakmak için uğradık ama keşke hiç gitmeseydik. Biz kendimiz koku bulmaya...

2 Destek1 Yorum

16 Aralık 2023 08:1025.004

Kısa bir süre önce Mad parfümü h-105 100 ml (Hugo Boss muadili) kokusunu almıştım. Fakat ürünü açtığımda ve denediğimde,...

1 Destek1 Yorum

Mad Parfüm Kalıcı Olmayan Koku

3 Eylül 2023 11:295.760

"Müşteri hizmetleri aynı gün erişim sağladı sağ olsunlar (Derya hanım). Sorun çözüm odaklıydı gerçekten, Gebze Center Mad Parfüm de çalışan arkadaşlar zaten tüm içtenliği ile destek oluyorlar fakat bölge müdürleri maalesef değişimi destekleyeceklerini fakat 2. Si %50 indirimden faydalanamayıp fark ödemem gerektiğini bildirdi. Ödedim. Çok saçmaydı. Neyse kısmen halledilmiş oldu. Müşteri temsilcisi ve mağazada ki arkadaşların tutum ve davranışları için görmezden gelinebilir. Teşekkürler"

Tümünü Gör

Yiğit
Mad Parfüm Ürünün İçinde Olan Değişik Madde

Mad Parfüm Ürününİçinde Olan Değişik Madde

Yiğit
Mad Parfüm Ürünün Kapağı Farklı Orijinal Midir?

Mad Parfüm ÜrününKapağı Farklı Orijinal Midir?

Yeşim
Mad Parfüm Akmış Şişe, Kontrolsüz Ürün

Mad Parfüm AkmışŞişe, Kontrolsüz Ürün

Reyhan
Mad Parfüm Ve Sıkma Sorunu!

Mad Parfüm VeSıkma Sorunu!

Şeyda

Öne ÇıkanKonular