Mackbear Coffee Kötü Müşteri Deneyimi Ve Saygısız Hizmet

19 Eylül 2024 23:29

Polatlı Mackbear şubesine arkadaşım ile kahve içmeye gittik. Daha sipariş verirken zaten olumsuz bir tavırla karşılaştık. Ben latte, arkadaşım salep söyledi. Çalışan siparişi alırken arkadaşım salebin üzerine tarçın istedi. Çalışan "Tarçın yok, aroma versin diye tarçın çubuğu koyayım" dedi. Arkadaşım, "Keşke en başında söyleseydiniz, ben de farklı bir şey sipariş ederdim" dedi. Çalışan ters bir şekilde, "Söyleseydiniz o zaman" falan dedi. İçecekleri önümüze bırakıp ters bir şekilde baktı. İçecekleri alıp giderken ben çalışana, "İsterseniz biraz dinlenin, çok agresifsiniz" dedim. Kız direkt, "Dışarı çıkın, ben buranın yöneticisiyim, sizi kovuyorum" dedi. Böyle bir şeye hakkı olmadığını söyleyip oturmaya geçtik. Arkamızdan, "Ben de polis çağırıyorum" dedi. Daha sonra iki tane araç geldi. Kızla kapıda konuştular ve gittiler. Biz oturduk, kalkarken şube müdürü geldi ve çalışanına hakaret ettiğimizi söyledi. Öyle bir şey olmadığı halde o da bizi kovdu. "Size bir daha hizmet vermeyeceğiz" deyip gitti. Bunlar nerede eğitim görüyor, nasıl bir tecrübe ediniyorlar bilmiyorum ama bu şekilde hizmet verecekseniz hiç vermeyin. Defalarca geldiğimiz yerde ve ilk defa bir mekanda başımıza böyle bir şey geliyor. İşi bilmiyor olsak, "Haklısınız" diyeceğiz ama bu yaptığınız sıkıntı başka bir şey değil. Müdürler, öncelikle yönetici adı altında çalıştırdığınız insanı eğitin, konuşmayı öğretin, ondan sonra hizmet verin.

28 Eylül 2024 19:32

19 Eylül 2024 tarihinde gitmiş olduğumuz ve kovulduğumuz mcb Polatlı şubesinden bugün 29 Eylül 2024 tarihinde tekrar müşteri olarak gittiğimiz kafeden ** isimli yönetici ve şube müdürü tarafından polis çağırırım tehdidiyle tekrar kovulduk bugün öğrendik ki ** isimli çalışanın ve şube müdürünün ilişkileri olduğunu ve şube müdürü sevgilisini korumak için haksız yere bizi oradan zorla çıkardı bu nasıl bir çalışma sistemi bu nasıl bir yöneticilik bu nasıl bir müdürlük kafalarına göre müşteri kovabiliyorlar.

Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Mackbear Kütahya Şubesinde Personel İlgisizliği Ve Kaba Davranış

06 Temmuz 2025 05:22
mackbear-kutahya-subesinde-personel-ilgisizligi-ve-kaba-davranis-2.jpg
mackbear-kutahya-subesinde-personel-ilgisizligi-ve-kaba-davranis-1.jpg
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Mackbear Gölbaşı'nda Isıtıcı Sorunu Ve İlgisiz Çalışanlar

23 Şubat 2025 21:18

Müşterilere Kameradan Takip Ve Çalışanların Üslubu Rahatsız Edici

31 Ekim 2025 18:44
Aşkım sonuçtan hiç memnun değil

Aşkım
22 Temmuz 2024 06:15