Cenk sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 11:49

Şimdi anlatacaklarım Macfit'in genel olarak bir sorunu diyebiliriz.
Macfit bir spor fitness salonlarına ait kurumsal bir firma diye nitelendiriliyor. Fakat uygulamaları amatörce diyebilirim.

Antrenman sonrası duş almak gerekiyor. Fakat Macfit salonlarında yönetim suyun ısısını vücut sıcaklığına göre ayarlamışlar. Ama antrenman sonrası sıcak su ile duş almak kasların gevşemesine, kan akışının yavaşlamasına ve kalp krizi riskine neden oluyor. Ayrıca antrenmanda kaslarınızı uğrattığınız yaralanmalardan dolayı iltihaplanma gibi ciddi sorunlar teşkil edecektir. Ben bu durumu gittiğim salonun ( Pendik Neomarin ) müdür yardımcısı O*** Y*****'a ilettiğimde kendisi önce bana duş almadan önce bize söylememizi sonrasında suyun sıcaklığını o şekil ayarlayabileceğini söyledi. Bir gün sonrasında ise üst yönetimimizin böyle bir uygulaması olmadığını söyledi. Bu sorun ciddi bir sorun. Ve su sıcaklığının üyelerinin kendileri ayarlayabilecek şekilde yapılması gerekiyor.

Diğer bir sorun ise, gelen üyeler havlusu ile antrenman yapmıyor. Ve kullanılan ekipmanlar insan teri bulaşıyor. Bir sonraki kişinin vücuduna ya da havlusuna geçiyor. İnsanlar o havlu ile vücudunda terleyen yeri siliyor. Ve bununla birlikte çalışan personeller havlusuz hiç kimseyi uyarmıyor. Ellerinde telefon ile birlikte ya girişte oturup çay kahve içerler ya da salonda gezip bayanları kesiyorlar. Ve en önemlisi bu çalışan arkadaşlar özel ders verdiği üyelere bile havlu kullanmadığı halde uyarı yapmıyor. Bu durum da insan sağlığını etkileyen ciddi bir sorun. Ekte atacağım fotolarda havlusuz çalışan üyeler var. Ve ben karın antrenmanı yaptıktan sonraki Tshirt'ümün son hali. Kullandığımız matların temizliği ile ilgili de ciddi sorunlar var. Bu sorunu 7-8 aydır dile getiriyorum Fakat başladığımız noktanın gerisindeyiz.

27 Haziran 2024 13:50 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Cenk
Cenk
10 Temmuz 2024 14:11

Sorun hala çözülmedi ve çözmek için iletişime dahi geçmediler.

Oguzberk sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 11:39
Oguzberk sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 10:16
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Macfit Neomarin’de Sürekli Arızalar Ve Hijyen Sorunları Çözülmüyor

24 Eylül 2025 13:46
macfit-neomarinde-surekli-arizalar-ve-hijyen-sorunlari-cozulmuyor-1.jpg
Cengizhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 21:15

25 Ocak 2024 11:37