Mac Cosmetics Kaba Müşteri Temsilcisi Ve Rujda Neden Jelatin Yok?

23 Kasım 2023 20:32

Onlinedan bir ruj aldım. Ruj dışında jelatin olmadan geldi. Bende kapağını açıp baktım rengi ekranda görünenle aynı değil değiştirmek istedim. Müşteri temsilcisine de açıp baktığımı söyledim. Havayla temas edince iade yapılmıyor. Talep oluşturuyorum dönüş yapılacak denildi. Dönüş yapılmadı.

Bugün tekrar aradım ve ismini bilmediğim çok kaba bir hanımefendi beni azarlar gibi prosedürü anlattı. Senin isin orada güzel bir dille anlatmak. Is tanımında bu yok mu? İşine gelmiyorsa kibar olamıyorsan sorunun varsa çalışmayacaksın. Benimle böyle konuşmaya hakkı yok kendisinin. Ayrıca ürünün madem havayla temas etmemesi gerekiyor. Bana gelirken bir çalışanın açıp açmadığını havayla temas edip etmediği ben nereden bileceğim. O zaman neden Mac gibi bir satıcı bu ruja jelatin koymuyor?

27 Kasım 2023 11:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sürecinizi inceleyebilmemiz adına sipariş numaranızı bizimle paylaşabilmenizi önemle rica ederiz. Markamıza olan ilginiz ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Neslihan sonuçtan çok memnun

Neslihan
25 Kasım 2023 21:17
"Çabuk dönüş için teşekkürler."
Merve sonucu yetersiz buldu

Merve
24 Ocak 2024 11:52
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Şeyda
02 Şubat 2024 17:39

Sevgi
15 Mayıs 2024 14:43
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
03 Aralık 2024 15:14