Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Lulinstil Satıcısından Kaba İletişim Ve Yanıltma

30 Aralık 2024 11:43

Lulinstil isimli satıcıdan satın aldığım ürünlerden bazıları bahsedildiği gibi çelik olmadığı ve o ürünlere alerjim olduğu için kullanamayacağımdan satıcı ile iletişime geçip değişim talep ettim. Satıcı değişim için onay verdi ve bana 3 ürün için 495 TL-420 TL-420 TL değerinde 3 ürün seçebileceğimi söyledi.

Bu tutarlarda olan ürünlerin birçoğunu daha önce satın aldığım için o fiyatlara denk ürün bulamadığımı toplamı bu tutara denk gelecek 2 ürün seçmeyi teklif ettim ama bunu karşı taraf kabul etmedi ve bana ürünleri gönderdikleri iade kodu ile iade edebileceğimi söylediler.

İade olarak gönderdiğim 3 ürün için bana 416 TL iade yapıldı. Sebebini sorduğumda 1 alana 2. 1 TL kampanyasından yararlandığım için ve 80 TL de kargo ücreti düşüldüğü için bu tutarın iade edildiğini söylediler.
Beni iade olarak göndermem konusunda yanıltıp üstüne hem benden kargo ücreti kesilmesini hem de ürünlerin birini bile karşılamayan tutarın iade edilmesinden dolayı şikayette bulunacağımı söylediğimde gayet kaba bir şekilde matematik hesabı yapmayı bilmediğimi ve istediğim her yere başvurabileceğimi söyledi.

Satıcının hem müşteri ile kaba iletişiminden, hem bir aldatmacaya getirerek haksızca kazanç sağlayıp tarafıma paramı eksik yatırmasından dolayı şikayetçiyim.

Tarafıma eksik olarak yatırılan 840 TL'nin yatırılmasını talep ediyorum.

01 Ocak 2025 18:31 (Şikayetten 2 gün sonra)
Ezgi
Ezgi
01 Ocak 2025 19:29

Ürünlerin hiçbirisini denemedim bile ve iddia edildiği gibi poşetlere tıkıştırmadım bu tamamen iftiradır. Geri gönderdiğim küpe için iade talep etmedim zaten denemedim ve kullanamayacağım için size gönderdim. Bütün bunların dışında bana kendiniz değişim yapabileceğimi söylediniz ve bütün yazışmalarda da görüldüğü gibi 495+420+420 TL lik 3 ürün seçmemi 160 TL kargo ücretini ödemem karşılığında değişimimi yapabileceğimi söylediniz. Daha sonra ki süreçte ben iade etme adına bir talepte bulunmadığım halde siz bana iade etmemi söylediniz. Bu durumda bana 416 TL ücret iadesi yapmanız haksız kazanç değil de nedir? Siz olayı tamamen kendi açınızdan avantajınıza sonuçlandırmak için beni iadeye yönlendirdiniz ve bana iade olarak 416 TL göndereceğinizi açıklamadınız bile. Haklarımı kullanıp şikayette bulunacağımı söylediğim de de gayet kaba bir şekilde istediğim yere başvurabileceğimi söylediniz. Emin olun sonuna kadar bende sürecin peşinde olacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne de gerekli başvuruda bulundum. En azından başka insanlar tutumunuzu bilip alışveriş yapmadan bir düşünürler ki çelik dediğiniz ürünleriniz bin A101 de bile satılan stainless marka ürünler...

31 Mayıs 2024 18:38

İade Sürecinde Yaşanan Haksızlık Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

08 Nisan 2025 15:59

Aldığım Bileklikler Kısa Sürede Koptu Çözüm Sunulmadı

02 Ekim 2025 13:56
Aldığım Bileklikler Kısa Sürede Koptu Çözüm Sunulmadı

Yanlış Ürün, Geç Yanıt Ve Engelleme: Paramı Geri İstiyorum!

24 Ekim 2025 23:47
yanlis-urun-gec-yanit-ve-engelleme-parami-geri-istiyorum-2.jpg