Lufian Adana Mağazası Defolu Ürün

22 Temmuz 2024 16:44

Lufian markası Adana mağazasından ve internet üzerinden birkaç kere ürün aldım. Bir ay önce ise Niğde'ye gittim. Mağazayı görünce ürünleri rahat diye daha önce oğluma aldığım pantolondan kendime de aldım. Ürünleri yıkayıp ütülerken birinin bacak kısmında küçük bir özür gördüm. Sık sık Adana'ya gittiğim için Adana mağazasına ürünü götürdüm, burada olduğu gibi anlattım. Bayan müşteri temsilcisi önce direkt değişime gidebileceğini söyledi. Sonra mağaza sorumlusunu telefonla birkaç kere aradı. Karşı taraf cevap vermeyince bekledik. Sonra dönüş yapan mağaza sorumlusuna durumu anlattı. (Bunun için mi sık sık aradın beni diyerek mağaza sorumlusu mağaza çalışanını fırçaladı.) Durum üzerine bayan eleman bize ürünü alıp incelemeye gönderebileceğini söyledi. Biz de bunun bizim için uzun süreli ve ikinci bir masraf olacağını belirttik. Burada bize yardımcı olmayan mağaza müdürü, müşterinin sorununu çözmesi gerekirken kendisine birkaç aramadan sonra ulaşan elemana bu şekilde davranması mağazanın ne kadar kalitesiz bir temsilcisinin olduğunu gözler önüne sermiş oldu. Ben de bir daha bu mağazadan ürün almamayı ve yakınlarıma da aldırmamaya karar verdim. Mağazanın ürünleri kaliteli ama hizmeti kocaman bir sıfır. Aslında bu mağazaların yüzde 90'ı defolu ürünler satmaktalar ama bu ürünlerin defosunu anında göremiyoruz. Nedeni ise mağazadan bir an önce alıp çıkmak düşüncemizden kaynaklı. Bu bana bir ders oldu. Bir daha incelemeden asla bir ürün almayacağım. Tabii ki Lufian'dan asla ürün almayacağım.

18 Haziran 2025 14:11

Bir cevap alamadım

Ayberk
05 Temmuz 2024 21:57

Yakup
13 Aralık 2024 22:19
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
09 Haziran 2024 18:27

Halit
16 Şubat 2024 21:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 12:38