Lufian 212 Outlet Mağaza İade Problemi.

04 Ocak 2024 17:57

26.12.2023 tarihinde Lufian 212 Outlet mağazasından hediye etmek üzere 2 adet eşofman altı aldım. Nakit ödeme yaparak. Birini teslim aldım diğerinin bedeni olmadığı için daha sonra mağazaya getirilip teslim alacaktım. Teslim aldığım eşofman altı bedeni uymadı ve beğenilmediği için 2 gün sonra iade etmek üzere mağazaya gittim. Mağaza Lufian bayilik mağazası imiş. Bayi sahibi tüm ilgisizi ve üst perde tavrı ile önüme bir karalama kağıdı uzatıp şuraya IBAN yazın gün içinde atarız parayı hesaba dedi. Bende hoşuma gitmese de yazdım. Ve kendisinden iadeyi aldıklarına ve ödemenin daha sonra bankaya yapılacağına dair resmi bir belge istedim. Önüme kendi takibi için yazdığı kağıdı koyup korkmayın paranız kalmaz alın resmini çekin dedi. Lufian gibi hizmet odaklı olması gereken bir markaya asla yakışmayacak tavır ve üsluplarla bana bağırmaya başladı. Uzun lafın kısası bir tartışma yaşandı ve almıyorum iadeyi git ne yaparsan yap deyip mağazadan kovuldum. Gelmesi gerek ürünümde gelmedi. Ve istemiyorumda. Aynı gün müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Ve halen sorun çözülmedi ne ürünlerim elimde ne param iade geldi. Ve müşteri hizmetlerinin tek söylediği bayi müdürümüz kendileri ile konuştu mağaza sizi arayacak. Bu kadar duyarsızlık görmedim. Yerli marka diye gittiğim yerde paramın dilencisi oldum. Tüm tüketici haklarımı kullanacağım. Ve yıllardır alışveriş yaptığım bu markanın kapısından dahi geçmeyeceğim. Ben bayiden değil Lufian markasına güvenerek gittiği o mağazaya. Gerçekten hayal kırıklığı. Bu ilgisizlik ve çözümsüzlükle bizi yerli markalardan soğutuyorsunuz.

lufian-212-outlet-magaza-iade-problemi-1.pdf

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
12 Aralık 2024 17:19
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
15 Aralık 2024 16:06
Lufian'dan Aldığım Ürünler Kalitesiz Çıktı
Lufian'dan Aldığım Ürünler Kalitesiz Çıktı

Şerif
28 Temmuz 2023 11:37

Furkan
20 Şubat 15:22
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Lufian Mağazasında İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İlgisizlik

23 Ekim 15:53