Lucy Butik Satıcısı Asla Dürüst Değil

Tuba
24 Aralık 2024 16:41762

Lucy butikk isimli Instagram sayfasından alışveriş yaptım. Parayı havale olarak gönderdim. Kendileriyle 1 aydır yazışıyorum.

Bugün kargoluyoruz, yarın kargoluyoruz deyip beni oyalıyorlar. Ne gelen kargo var, ne de para iadesi. İnanmayın arkadaşlar. Ben başka yerlere de şikayetçi olacağım. Dürüst satıcı değil.

23 Aralık 2024 23:23

Instagram adı lucybutikkcom olan, internet adresi https://lucybutik.com olan sayfadan alışveriş yaptım. Parasını havale ile gönderdim. 1 aydır bugün gönderiyoruz, yarın gönderiyoruz diye beni oyalıyorlar. Ortada ne kargo var, ne de para iadesi. Satıcı güvenilir değil.

Lucy
Lucy
13 Mayıs 2025 23:47

İlgili müşterinin sorunu çözülmüştür çözüldü yaparımısınız rica etsem teşekkürler

Instagram Alışverişinde Sürekli Ertelenen Kargo Ve İletişimsizlik

İrem
7 Ocak 2025 23:52846

"Teslimat ve iletişimsizlik ne kadar uzun süreye yayılmış olsa da memnuniyetsizliği ortadan kaldırarak çok ilgili ve ürünlerin teslimini gerçekleştirdikleri için teşekkür ediyorum. Hediye gönderme inceliği gösterdikleri için de ayrıca teşekkürler."

Instagram'da Yanıltıcı Satış Ve Kargo Sorunu

Hicran
25 Kasım 2024 12:50955

Instagram üzerinden satış yapıyorlar. Size havale yöntemiyle ödeme alıyorlar. Sonra hemen çıkacak diyorlar, ürün kargo m...

Lesmore Giyim & Butik Ücret İademi Talep Ediyorum

Tuğçe
3 Ocak 2025 11:272.280

Instagram'da bir butikten yanıltıldım. Lesmorre adlı Instagram'da olan bir butik ödemeyi havale yaparak aldı üstelik bir...

1 Destek