Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Loft Online Mağaza İade Sorunu

13 Aralık 2023 09:56

Loft markasının online mağazasından ürün aldım. Ürünlerin birinin kendileri tarafından yanlış bedende gönderilmesi diğerinin de bedeninin olmaması nedeniyle hemen iade işlemlerini başlattım ve 04/12/2023 tarihinde PTT Kargo ile ürünleri yolladım. 13/12/2023 tarihi itibariyle iade yapılmadığı gibi iadeniz bize ulaştı inceleniyor diye bir bilgilendirme de yapılmayınca siparişlerim sayfasından incelediğimde ürünleri hiç göndermemişim gibi sadece bana gelen kargo bilgileri olunca mail attım iadenin durumunu sordun. Kargo takip numarası istendi. Kargo takip numarası ile aratınca ürünlerin 08/12/2023 tarihinde teslim olduğunu gördüm. Kargo takip numarasını da paylaştığım bir mail attım. Bakalım çözecekler mi sorunu. Hayır yani peşine düşmesem sorgulamasam iade etmediniz diyerek yatırmayacaklar paramı. Bunca yıldır alışveriş yaparım arada iadelerim de olmuştur. İlk kez bir firma teslim aldığı ürünleri teslim almamış gibi davranıyor ve paramın üstüne yatmaya çalışıyor.

05 Ocak 2024 19:11

Loft online mağazadan 25.11.2023 tarihinde alışveriş yaptım. Ürünler olmadığı için iade işlemini başlattım. Kargo takip numarası ile sorgulayınca iade ürünlerin 08.12.2023 tarihinde depoya ulaştığını görüyorum. Defalarca kez arayıp ücret iadesi istediğimde sürekli olarak oyalanıyorum. Bugün 05.01.2024 itibariyle 20 iş günü oldu ve hala iade yok. Bugün yine aradım özürler hava uçuyor güya acil olarak ödemem bugün yapılacak ve işlemin referans numarası tarafıma iletilecekti. Ama tabii ki olmadı öyle bir şey. 1 aydır paramı alabilmek için peşlerinde koşuyorum. Böyle bir şey olabilir mi ya. Bunca yıldır online alışveriş yaparım 2 günde ücret iadem olur. Bunlar yasal sınır 20 iş günü diye oyaladılar beni ( sitede 15 iş günü yazıyormuş bugün gördüm) 20 iş günü doldu gene yok param ortada. Şimdi bu mesajın altına da özür yazarlar ama ücret iadesi yok. 1 aydır paramı alabilmek için mücadele ediyorum olabilir mi böyle bir şey ya. Gelip de buraya ücret iadeniz oldu diye yazacaksanız işlemin banka referans numarasını da yazın. Çünkü asla inanmıyorum size. Yalan söylüyorsunuz.

13 Aralık 2023 11:35 (Şikayetten 1 saat sonra)
27 Aralık 2023 09:35

08.12.2023 tarihinde ürün bize ulaşmıştır diye mail atıldığı halde müşteri hizmetlerini arayınca ve online mağazaya girince hala sadece iade başlatılmış ürün gönderilmemiş deniyor. Böyle bir şey olabilir mi ya. 27.12.2023 oldu hala daha ürünü gönderdiğimi kanıtlamaya çalışıyorum. Keşke sizin sitenizden değil de Trendyol üzerinden alsaydım. Şimdiye kadar milyon kere iade işlemim tamamlanmış olurdu.

Seckin sonuçtan hiç memnun değil

Seckin
23 Ocak 2025 21:21
İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Yanlış Tutar Sorunu
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
01 Ocak 2025 17:36

Loft Sipariş İptali Yapılmaması

Betül
05 Mart 2024 10:37
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
03 Ocak 2024 11:33