Banu sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 11:00

18.01.2024 yaşamış olduğum tatsız tecrübeden dolayı sizden bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Doğum günü için kutu çiçek siparişi verdim
Gelen çiçek kutusu kırılmış ve ezilmişti.
Tesadüfen kutlama için orada olduğum için kutuyu gördüm. Şayet orada olmasaydım, kutuyu görmeyecektim
ucuz bir çiçekçiden farksızdı. Mahcubiyeti düşünebiliyor musunuz?
Ve bana saat 18:00 ile 23:00 arasında yeni bir kutu çiçek gönderileceğini söylediler
(Bana kalırsa müşteri talep etmiyorsa eğer, saat gece 23:00 aralığı hoş olmayan bir hareket )
Görgü kurallarına göre kimsenin evini 21:30 dan sonra dahi arayamazsınız, böyle bir gerçek var.
Gece 23:00 e kadar çiçek gelecek demek nedir?
Neyse yeter ki gelsin diye düşündüm!
Saat 20: 47 de kuryeniz kaza geçirdiği için çiçeğin teslim edilemedi. Sabah saatlerinde çiçeğin gönderileceğini belirten bir mesaj aldım.
Kurye için çok üzüldüm, ama bir taraftan da içimde inandırıcılığı olmayan bir durum gibi geldi.
(Üç Gün önce bir başkasının aynı durumu yaşadığını görünce L******'ya karşı daha da öfkelendim. Kendi beceriksizliklerini, insanların duyguları ile oynayarak telafi etmeye çalışıyorlardı.
Çiçek ertesi sabah gelecek dendi. Saat 15:55 de geldi Doğum günü sahibi de çoktan şehir dışına gitmek için yola çıkmıştı.
Para iadesi talep ettim. Edemeyeceklerini söylediler Sonuçta çiçek sahibini bulamadıysa, çiçeği kendime almadım sonuçta.
Kendimi hiçbir işe yaramayan bir durum içinde buldum.
Bir de müşteri memnuniyetinden bahsedip size hediye çeki teklif ediyorlar. Daha da kötüsü bu olsa gerek.
Bu nasıl bir ayıp gerçekten bilemiyorum. Paranızla rezil olmak istemiyorsanız, Özel günlerinizi riske atmayın derim.

22 Şubat 2024 17:03 (Şikayetten 1 ay sonra)

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Lilyana Flowers Siparişim Yanlış Adrese Gitti, Teslim Edilmedi Ve Müşteri Hizmetine Ulaşılamıyor

06 Nisan 23:18
lilyana-flowers-siparisim-yanlis-adrese-gitti-teslim-edilmedi-ve-musteri-hizmetine-ulasilamiyor-2.jpg
lilyana-flowers-siparisim-yanlis-adrese-gitti-teslim-edilmedi-ve-musteri-hizmetine-ulasilamiyor-1.jpg

Sönmüş Balon Nedeniyle İade Reddi Ve Mağduriyet

03 Nisan 22:27