Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Verilerinin Yanlış Kullanımı Ve İletişim Sorunları

14 Kasım 2024 15:31

Ben Lifeexpress'te 1 yıl abone olarak kaldım ve arkasından da ayrıldım. Beni 3-4 kere arayıp neden ayrıldığımı sordunuz. Her seferinde de özenle cevaplayıp, ardından da numaramı sisteminizden silmenizi istedim. Ancak bugün D**** isminde bir arkadaş beni tekrar aradı ve ona bu konuda daha fazla bilgi paylaşmak istemediğimi, numaramın silinmesi için veri sorumlusunun bilgisini istedim. Ardından müdürüne soracağını söyleyerek beni beklemeye aldı ve sonra da telefonu suratıma kapattı. Geri aradım defalarca ancak açmadı. Numaramı engellediklerini test etmek için iş numaramdan aradığımda telefon normal çalıyordu ancak onu da açmadı. Tüm bu süreçte karşımda sorumluluk sahibi olmayan, müşteriyi aramaya gelince usanmadan istemememe rağmen sürekli aranıyor olmama karşın ben aradığımda bir muhatap (cesurca sorularımı yanıtlayacak biri) bulamadım. Amacınız gerçekten kalitenizi arttırmak, müşterilerinizi dinlemek değil, sadece yıl sonu satışlarınızı tamamlamak olduğu da buradan belli. Ben KVKK kapsamında veri sorumlunuzun bilgilerini istiyorum. Ve hakkımda ne veri varsa tümünün tarafıma teslim edilmesini ve sonra da kayıtlarınızdan silinmesini, son olarak da kayıtlarımın silindiğinin teyidini istiyorum. Bu durumu da olabildiğince tüm mecralarda paylaşacak ve herkesle paylaşacağım. Acil dönüşünüzü rica ederim.

Üyelik İptal Talebime Rağmen Kartımdan İkinci Kez Ücret Çekilmeye Çalışılıyor

25 Haziran 2025 04:55
uyelik-iptal-talebime-ragmen-kartimdan-ikinci-kez-ucret-cekilmeye-calisiliyor-2.jpg

06 Ocak 2024 13:26
Damla sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 18:44
Tuğhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 11:52