23 Nisan 2023 15:23

İyi günler öncelikle hayırlı bayramlar. 23.04.2023 tarihli Lider Vip otobüs firmasından 12.30 saatinde 4 kişilik bilet aldığımız 06 dmg 625 plakalı araç Ataşehir Dudullu otobüs terminaline gelmesi gereken araç biz saat 12.15 sularında terminalde bulunduğumuz zaman aracın ne zaman geleceğini sorduğumuz sorumlu 15 dakika veya 20 dakika içerisinde terminale geleceğini belirtti. Saat 12.30'da sorduğumuzda 30 dakika gecikmesi olabilir. Tam bilemiyorum. Benim yapabileceğim bir şey yok deyip geçiştirdi. Saat 13.00 olduğunda ortalıkta hala otobüs yoktu. Firma sorumlusunu aradık ve burada vize bilgi verilmiyor. Bu otobüs nerede dediğimizde üzgünüz 15 dakika içerisinde orada olur denildi. Nitekim bu otobüs 14.30'da terminale yeni giriş yaptı. Bu kadar gecikmesinin karşısında ilgilenebilecek bir muhatabımızın olmaması, bizim buradaki mağduriyetimizin giderilebilmesi konusunda herhangi bir çözüm sunulmaması ve dahi bu konuda 'isterseniz binmeyin' gibi sorumsuzca ve lakayıt bir tavırla bize hitap edilmesi hiç hoş bir durum değil. Böyle bir günde insanları iyice sinirlendirmeye yönelik bir tutumda olmaları doğru bir şey değil. 46 kişilik otobüse 50 adet bilet kesilmiş, gecikmesi bundan dolayı oluşmuş. Bizim o saate bilet almamız kendi planlarımıza göre işlerimiz var. 14.30'da gidecek olsaydık, o saatte bilet alırdık. Bizim bu hizmeti almamız karşılığında bir ödeme yaptığımıza göre, bize hitap etmesi gereklidir. Bizim ödemesini yaptığımız hizmet ihtiyacımızı karşılamıyor ve diğer işlerimizin aksamasına sebep oluyorsa, bunun telafisini yapması gerekiyor. Bu firmadan memnun değiliz ve istemediğimiz bir hizmeti kullanmak zorunda bıraktıkları için otobüse binmek zorunda kalıyoruz. Bize hitap etmeyen bir firma ile seyahat etmek istemiyoruz. Bize bu kadar gecikeceğini bildirmediğinden, para iadesi yapıp ulaşım için başka bir firma ile gitmemiz gereken yere istediğimiz saat için hareket edemediğimiz için şikayet bildirimi yapıyoruz.

Lider Turizm Otobüsünde Çocuğun Kusmuğu Temizlenmedi

16 Şubat 01:36

03 Mayıs 2025 17:02

Yozgat Kayseri Seferinde Şoförün Sigara İçmesi Şikayet Edildi

08 Mart 11:10
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Şoförün Kaba Tutumu Ve Reddettiği Duraklar Müşteriyi Mağdur Ediyor

11 Şubat 22:23