LG TV Ağ Bağlantısı Kesildi Sorunu

21 Aralık 2023 14:17

Merhaba. LG Televizyon ile Smart TV kısmından internet ile herhangi bir uygulama açtığımda bir süre sonra ağ bağlantısı kesildi diye bir uyarı geliyor uygulamadan atıyor ve birkaç saniye içerisinde tekrar internete bağlanıyor. Uygulamaya tekrar girdiğimde ise yine aynı şey tekrarlanıyor. YouTube'dan veya Netflix'den izlediğim şeyler hep yarıda kesiliyor. Belki düzelir umudu ile modemi sıfırladım ve birkaç saatliğine düzeldi ancak sonra tekrar TV aynı hatayı vermeye başladı. Modemi tekrar sıfırladım ancak yine düzelmedi. Bilgisi olan birisi, yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim.

Koray

Furkan teşekkür ederim onu da denedim ama düzelmiyor. Sendeki sorun herhangi bir uygulamaya girince wi-fi bağlantısı kesiliyor uygulamadan çıkınca Wi-Fi otomatik bağlanıyor bu şekildeki oluyordu. Ben de bu şekilde oluyor

Koray

Furkan merhaba yazdığın sorunun aynısını ben de yaşıyorum nasıl çözebildin mi ben seninle irtibata geçebilirmiyim

Furkan

Merhaba evet çözebildim. Televizyonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra düzeldi ağ sorunu. Aynısını denemeni tavsiye ederim.

Koray sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 18:26

Buse
02 Temmuz 2024 17:55
Cem sonuçtan hiç memnun değil

LG TV Uygulama Güncellemeleri Ve Sunucu Hatalarıyla Mücadele

Cem