LG Pişmanlıktır (ff Kodu Veriyor Buzdolabı Soğutmuyor)

15 Temmuz 2023 15:53

08.7.2023 tarihinde LG markalı buzdolabım ff kodu ile hata verdi ve soğutmamaya başladı. 10.07.2023 tarihinde servis kaydı oluşturup o gün içerisinde servis eve geldi. Parça değişikliği ve içindeki soğutan cihazın bozulduğunu söyledi. Parça değişikliği için 3 ve 10 gün içerisinde geleceğini ondan sonra gelebileceklerini söylediler. Ben kabul etmedim bu hafta içi geliyorsa kabul ediyorum dedim 15.07.2023 tarihinde aradığımda 10 günü geçebileceğini söyledi. 1- buzdolabı insan hayatı için gerekli bir ürün benim insanı yaşamım için gerekli tüm yiyeceklerim bozuldu kurban kestim etimde bozuldu tüm yiyecek içeceklerinde bozuldu hem maddi hem manevi olarak bir kere zarardayım 2- bana söylenilen teknik servisteki beyefendi fabrikasyon hatası olduğunu %1 ihtimalde sizin başınıza gelebileceğini söyledi madem öyle %1 ihtimal var ise 6 aylık ürünün parça değişim değil komple tümden değişmesi gerekli değil midir? Gerçekten herkese soruyorum 6 ayda aldığını ürünün bozulması normal midir? Ben Tüketici Hakem Heyeti ve ticaret Bakanlığına başvurularımı yapıyorum hem bir hukukçu olarak hem de bir vatandaş olarak hakkımı savunacağım. Gerçekten pişman olmak istemiyordum ama bu durumda manevi zararımdan çok maddi zararım çok büyük LG marka bir daha evimin kapısında dahi girmeyecek!

profile profile

Sinem
Sinem

Merhaba aynı üründen kullanıyorum ve şikayetim sizin ile aynı ff kodu verip soğutmuyor. 2 kere teknik servis geldi, geldiklerinde ürün çalıştığından bir şey yapmadan gittiler. Nasıl bir yol izlediniz acaba ürün ile ilgili 6 aylık cihaz 3 aydır kullanımda sadece ve ff hatası veriyor.

Benim parçamı değiştirdiler suanlık bir kotu durum yok ama 1 sene dolmadan herkeste aynı sorun demek ki fabrikadan ilk çıktığı anda bir hata vardı

Gülcan
Gülcan

LG mağduruyum ben de. 3 haftadır vantilatör kurulumu için savaşıyorum ve sonuç yok. Mail de yazdım, defalarca aradım da. LG pişmanlıkmış, sadece oyalıyorlar, bir daha asla, sinir savaşı içindeyim firmayla. Daha, parasını ödediğim ürünü hiç kullanamadım. Teknik servis hizmeti bekliyorsanız bir markadan, o marka LG değil.

21 Haziran 2024 15:23
LG'den Alınan Buzdolabının Pişmanlığı
Zülfiye sonuçtan hiç memnun değil

Zülfiye
19 Ağustos 2024 12:23