LG OLED TV Ekran Problemi Ve Servis Süreci

LG OLED TV Ekran Problemi Ve Servis Süreci
19 Ocak 2024 12:11

Yaklaşık 1,5 sene önce LG G2 OLED TV aldım. TV'yi fazla kullanmama rağmen ekranda beyaz dikey çizgi oluştu. Servisi çağırdım ve ürünü inceleme için aldılar. Dört gün sonunda hala bana dönüş yapılmayınca servisi aradım. Bana hala incelemenin sürdüğünü söylediler ve benden soruna dair fotoğraf istediler. Fotoğrafları ilettim ve TV'nin 5 yıllık garantisi olduğunu belirterek yeni TV talebimi özellikle vurguladım ancak servis panel için parça siparişi verdiğini ve değişim yapılamayacağını belirtti. Bu üst segment bir TV'de, özellikle zaten TV fiyatının panelle eşit olduğu bir durumda, manuel işlemle ileride başka sorunlar yaşama ihtimalim yüksek olmasına rağmen yapılan işlemi kabul etmiyorum. LG markasına güvenerek aldığım TV için pişmanlık duyuyorum. Bir an önce tarafıma yeni bir TV gönderilmesini bekliyorum.

19 Ocak 2024 18:51

Hala televizyonun panelini değiştirip vermeye çalışıyorlar. Müşteri hizmetlerinden arayan yok. LG markası kadar amatör müşteri memnuniyetinden uzak bir firma görmedim. Kesinlikle hiçbir ürününü evinize sokmayın. Kalitesizlik ve ilgisizlikte bir numaralar!

Emre
22 Aralık 2023 10:29
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
05 Ocak 2024 16:16
LG OLED TV Renk Bozulmaları Ve Servis Ücretleri

Ömer
21 Ekim 2023 15:31
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
22 Ocak 2024 12:32
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
16 Kasım 2023 17:14
"LG ve Antalya LG servisi ıcd elektronik mustafa Oğuz bey ile ümit ve veysel ustaya ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Binbir emekle severek almış olduğum cihazımın panel değişimi yapılmış olup, sabırlı ve özverili bir şekilde ilgilenmişlerdir. Teşekkürler LG ve Antalya ıcd elektronik."
LG Kategorileri