Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 23:28

Yaklaşık 3 hafta önce LG klima aldık. Aldığımız beyaz eşya satıcısı bize montaj ve kurulum için LG'nin kendisinin gelip montaj yapacağını söyledi. Montaj için gelenler anlaşmalı firmaymış ve dediklerine göre LG çok yoğun olduğu yetişemediği için anlaşmalı firmayı gönderiyor. Burada araştırdığım zaman herkese bu bahane söylenmiş. Buradan çıkarılan sonuç şudur: Firma ürünü pazarlanması satılması için kendilerinin kurulum yapacağını söylüyorlar. Montaj için İki kişi gelmişti. Klima gaz borusunu takmak için yeterli olmayınca bizden yardım istediler yardım ettik. Ve gaz borusunu duvara sıfır gitmek yerine dışarı sarkık şekilde montaj yapıldı. Neymiş bakır boru olduğu için çok bükersek çatlar kırılırmış. Üstüne üstlük su borusunu da takmasını istememiz halinde takmadı. Neymiş efendim zamanla güneşte kurur kırılmış o yüzden takmamış. Ürün benim ürünüm isterse yansın. Su direkt aşağıdaki çatıya damlıyor ve alt kattaki komşumuz rahatsız oluyor sesten. Klima montajından itibaren klimanın soğutması düşmeye başladı ve memnun değiliz. Bunun için tekrar firmayla iletişime geçtik. Gelip tekrar baktı bir sorun olmadığını bu gazın bu kadar soğuttuğunu söyledi ve durmadan çekip gitti. Dostum bak hayatımızda klima görmesek inanacağız. Yeni - eski nesil çok klima gördük. Nasıl olduğunu nasıl soğuttuğunu biliyoruz. Yani elektrik teknikeriyim teknolojilerle yıllardan beri aram iyidir. Şu an klima açık olmasına rağmen oda sıcak yeterince soğuk değil ve içerisi soğusun diye iki gündür tavan pervanesini de açıyoruz. Şu an yine açık olmasına rağmen içeride sanki sadece pervane açıkmış gibi. İnsan 18 derece olan klimanın önünde sıcaklar mı arkadaş. Şu an klimanın üflediği hava 50 cm mesafeye geçmiyor düne göre hava bile vermiyor düzgün. Ve ara ara klimanın hava vermesi düşüyor. İstenilen dereceye ulaşmamasına rağmen. Ve klimayı 18-19 dereceye ayarlayıp odanın içinin hiç 22 derecenin altına düştüğünü görmedik. Ya montaj esnasında bir hata oldu gaz kaçağı oldu. Ya da LG kalitesiz klima üretmiş çok iyiymiş gibi gösterip insanlara iki bilimsel terim kullanıp üzerine Dual inverter yazıp pazarlamaya çalışıyorlar. Çünkü klima sabahtan beri açık olmasına rağmen içeri halen sıcak şu an bunu yazarken terli halde yazıyorum. Jet modunda sadece hava veriyor. Şu an klimadan aldığımız verim yok denecek kadar az. Bu konu hakkında destek, hizmet, yardım ne derseniz artık talebinde bulunuyoruz. Gerçekten yetkili, işini bilen firmayı gönderin. Sorunum düzelmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

22 Temmuz 2024 23:42

Çoğu klima markalarına bakıp araştırdım. Hemen hemen hepsinde servis ve soğutma sıkıntısı yaşandığı için tercih etmedik. LG'yi aldığımız bayi çok övdü ve servise LG'nin kendisi geldiğini söylediği için seçtik. Ben o gün müsait olamadığım için babam bakıp satın almaya gitmişti ve LG'yi araştıramadım. Hayal kırıklığı yaşattı ürün. Verdiğimiz paranın bir kıymeti yok. Dediğim gibi bu sorun çözülmezse Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Osman
Osman

Merhaba sorun çözüldü mü naptınız

LG Kendi Ürününü Unutuyor!

Burcu
16 Kasım 2023 20:48
Enes sonuçtan hiç memnun değil

LG Smart Purifier'da Sürekli Kötü Koku Ve Yüksek Değer Sorunu

Enes
01 Eylül 2025 00:34
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
27 Ağustos 2024 15:27