Suat sonuçtan hiç memnun değil

LG Hatalı Ürününün Arkasında Durmuyor

LG Hatalı Ürününün Arkasında Durmuyor
Suat
19 Şubat 2024 12:44

14-07-2023 tarihinde Marmara Forum Vatan Bilgisayar'dan LG marka soundbar satın aldım. Yaklaşık bir buçuk ay sorunsuz bir şekilde çalıştıktan sonra, son bir buçuk aydır cihazda problemler yaşanmaya başladı. Bluetooth bağlantısında kopmalar meydana geldi ve cihaz kendi kendine kapanmaya başladı. Bunun üzerine servis çağırdım; geldiler, ürünü incelediler ve cihazda bir problem olmadığını söylediler. Televizyonun farklı bir marka olmasından kaynaklanabileceğini belirttiler ki, bu tür bir açıklamayı ilk kez duyuyorum. Ürünü satın alırken herhangi bir uyumsuzluk problemi olmayacağı söylenmişti. Daha sonra optik kablo kullanmamı önerdiler ve bunu kullanmaya başladım. Ancak ürün hâlâ ara sıra kendiliğinden kapanıyor ve bazen kendi kendine Bluetooth moduna geçiyor. Servis talebinde bulunduğumda, eğer sorun üründen kaynaklanmıyorsa ücret talep edileceği belirtildi. Garanti kapsamında böyle bir durumun yaşanması anlaşılmaz bir durum. Ürün hiç yerinden oynatılmadığı halde nasıl oluyor da ürün kaynaklı bir sorun olmuyor anlamıyorum. LG'nin ürünün arkasında durmaması kabul edilemez ve bir daha bu markadan kesinlikle ürün almayacağım. Haklarımı Tüketici Mahkemesi'nde arayacağım.

Hurol
Hurol

Ürün kendi kendine Bluetooth geçmiyor başka kişiler cihaza bağlanıyor LG Soundbar bende aldım basım belada alt komşu yerli yersiz bağlanıp sesi açıyor HD'mle kablo ula en iyi sesi alırsın TV'de HD'mle arc çıkışı varsa bunu kullan yabancı kişilerin bağlanmasına lgde çözüm yok gibi cihazda kapama yeri var kapanmıyor

Okan sonuçtan hiç memnun değil

LG Ürünlerde Sıkıntı Sound Bar Ürünlerde Sorunları Var A

Okan
09 Nisan 2024 17:44
LG Ürünlerde Sıkıntı Sound Bar Ürünlerde Sorunları Var A

LG Hoparlör Bağlantısında Çıkan Titreşim Sesi İzleme Keyfini Bozuyor

Nihat
03 Ekim 2025 17:15

LG  S75Q Sound Bar Bağlantı Hatası!

Nurullah
17 Eylül 2024 13:33