LG Dikey Süpürge Servis İlgilenmiyor

20 Haziran 2024 16:10

2023 aralık ayında aldığım LG A9T Ultra modeli süpürgem henüz 6. Ayında sıkıntılar çıkarmaya başladı. Bütün parçaları temizlenmiş ve boş olduğu halde süpürge çalışırken uğultu çıkartıp kendi kendine kapanmaktadır. Bu sıkıntıyla Konya yetkili servisine götürdüğümde piller eskimiş gibi bir bahane uydurup geri verdiler. Pillerin ölçümünü yaptığımda henüz sıfıra yakın olduğunu gördüm. LG genel merkezini arayıp durumu anlatıp farklı bir servise göndermek istediğimi fakat Konya merkezde sadece bir adet yetkili servis olduğunu söylediğimde bana İstanbul'daki servisin numarasını verip şansınızı deneyin dendi. Servis kargo ile ürün kabul etmemekte. 6 ay önce döneminin de üzerinde bir paraya LG ye güvenerek 25 bin liraya aldığım süpürgemi kullanamaz hale geldim.

profile profile

Murat
Murat

Sorunu çözdük, cihazın LG yazan üst kapağını çevirerek açın hepa filtre çıkacak onu yedeği ile değiştirin çıkardığınızı da ılık suyla sabunla yıkayın. Hepa filtre tıkandığı için yapıyor bu hatayı

Buse

Maalesef hepa filtreyle ilgisi yok kaç kere sıfırıyla değiştirildi. Sorun motor kaynaklı

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

LG Satış Sonrası Destek"0" Sıfır

07 Kasım 2023 13:37