Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

LG Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Çözülmeyen Sorunlar!

15 Ağustos 2024 15:06

LG çamaşır makinesini mart ayında aldık. İlk yıkamada çamaşırlarımızı parçaladı. Makine LG yetkili servise gitti ve tamir edildi. Ancak bu sefer kazan içinde sıkma esnasında metal sesi, dağılmış bilya sesi ve çarpma sesi meydana geldi. Her sıkmada çat çat vurarak neredeyse kırılacak, kopacakmış gibi sesler gelmeye başladı. 3 kez servis talep ettik. Her seferinde sorun çözülmeden geri döndüler. Ayak ayarları bozuk dediler. Ayak ayarı bozuksa vuruntu yapar, dengesiz çalışır. Kazan içinden çatur çutur ses gelmez. Defalarca video attık, defalarca kayıt oluşturduk. Ancak henüz bir dönüş yok. Çamaşırlar birikti, sorun büyüdü. Anlaşılan LG'nin kalite ve güvenilirliği yokmuş. Mahkemeye gideceğiz.

16 Eylül 2024 09:53

LG çamaşır makinesini mart ayında aldık. Şeklinde şikayetimize istinaden değişim yapılacağı bildirilen çamaşır makinesi evimizden alındı. Ancak 10 gündür yenisi gelmedi. Bu süreç ne kadar sürecek. Bu kadar mağduriyet yaşatmaya ne hakkınız var. Eski makine alınırken yenisi getirilir. Madem değişim kararı verdiniz neden günlerce bekletiyorsunuz. En önemli ihtiyaç olan çamaşır makinesidir. Aileyiz yaşıyoruz. Kirleniyor. Hijyenik olması temizlenmesi gereken çamaşırlar var. Okullar açılmış.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
26 Eylül 2023 16:04
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
20 Haziran 2024 17:25

Tuğçe
13 Şubat 2024 20:50

Duygu
25 Aralık 2024 00:05
LG Çamaşır Makinesi Servis Ücretleriyle Şaşırtıyor
Selcen sonuçtan hiç memnun değil

Selcen
26 Nisan 2024 13:18
LG Çamaşır Makinesi Rezil Olduk!
LG Çamaşır Makinesi Rezil Olduk!

LG Kategorileri