Mert
26 Ocak 2024 11:44

22.07.2020 tarihinde Media Markt'tan almış olduğum LG 65SM8000 65" 165 Ekran Nano Cell Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV model televizyonumun orta kısmında diklemesine, biri daha belirgin olmak üzere iki adet çizgi meydana gelmiştir. Bu sorun yaklaşık 2 yıl önce başlamış olup son zamanlarda daha belirgin bir hale almıştır. Bu sebeple 25.01.2023 tarihinde LG müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yaşadığım sorunu kendilerine aktardım ve arıza kaydı oluşturdum. Bulunduğum ildeki LG yetkili teknik servisi hızlı bir şekilde benimle iletişime geçti ve yaşadığım sorunla ilgili görsel talebinde bulundu. Bu seri ile ilgili daha önce de benzer şikayetlerle karşılaştıklarını iletti. Aşağıdaki görselleri ilettikten sonra LED, reflektör ve güç kartında arıza olabileceğini; bu 3 parçanın değişiminin de 9.500 TL tutacağını belirttiler. Her ne kadar garanti süresi dolmuş olsa da, 3.5 yıl önce satın almış olduğum LG marka televizyonda böyle bir arızayla karşılaşmış olmanın şaşkınlığını ve üzüntüsünü yaşıyorum. Sonuçta, bu tarz alışverişleri yaparken, daha pahalı olsa da LG gibi bilinen ve güvenilir markalar tercih edilmesinin sebebi, böyle arızalarla karşılaşmamak ve uzun yıllar kullanım sağlamaktır. Arızalı olduğu belirtilen parçaların müşteri memnuniyeti ve marka kalitesi doğrultusunda ücretsiz olarak değiştirilmesi konusunda gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Garanti Süresi Sonrası Yüksek Maliyetli Panel Arızası Ve Mağduriyet

Selen
03 Temmuz 17:10
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

LG 4 Yıllık Televizyonda Panel Arızası Ve Ücretsiz Onarım Talebi

Ahmet
29 Eylül 11:35
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
29 Nisan 20:58
LG TV Panel Arızası Ve Yüksek Tamir Masrafı Mağduriyeti

LG TV Arızası (3,5 Yıl Önce Alınan Ürünün Arıza Ücr. Yüksek Olması)

07 Temmuz 2023 19:30

LG 10 Yıl Parça Garantisine Rağmen Tamir Ve İade Yapılmıyor, Mağdur Edildim