Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Sevim
28 Ekim 2024 00:20

18.11.2023 tarihinde İstanbul Piazza Avm'den müşteri temsilcisinin yönlendirmesi ile Lenovo Yoga Slim 6 marka laptop aldım. Bundan yaklaşık 2 ay önce batarya %98 dolu iken bilgisayar kapandı. Şarja taktığım halde %0 olarak görünüyordu. İlgili mağazaya götürdüm servise göndereceklerini ve 21 iş günü içerisinde tamirini gerçekleştirip tarafıma iade edeceklerini söylediler. Yaklaşık 2 hafta sonra tarafıma ulaşıp bilgisayarda herhangi bir problem olmadığını müşteri memnuniyeti kapsamında cihazın batarya kalibrasyonunun yapıldığını söylediler. Şikayet sayfalarında bu serinin kronik şarj sorunu olduğu çokça bu şekilde şikayet yazıldığını bir daha aynı sorunu yaşar mıyım diye sorduğumda servis görevlisi elektronik aletlerin arıza yapmayacağının hiçbir zaman garantisinin olmadığını söyledi. Resmen defolu ürün satıyorlar, en yoğun dönemimde bilgisayarsız kaldım. 1 sene bile kullanamadım. Hiçbir şekilde doğru düzgün yardımcı oluyorlar hatta bu sorunu kökten çözmek istiyorsam Tüketici Hakem Heyeti'ne veya CİMER'e yazmamı tavsiye ettiler. Koskoca firma sattığı ürünün arkasında durmuyor ve bizleri mağdur ediyor. Zamanımızı ve paramızı boşa harcamamıza sebep oluyor. Yeni bir bilgisayar almaya ne zamanım ne de param var bu durumda ben ne yapacağım.

31 Ekim 2024 09:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Şoreş sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Yoga Pro 7 Batarya Sorunu Ve Garanti Sürecinde Çözüm Eksikliği

Şoreş
05 Eylül 2025 17:30
Saffet sonuçtan hiç memnun değil

Saffet
06 Ekim 2024 22:28

Ayşegül
28 Temmuz 2024 16:17

Lenovo Slim 6i: 3 Ayda Şarj Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

Muhammet
02 Mart 2025 12:14
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Yoga Slim Kronik Şarj Problemi, Bu Bilgisayardan Uzak Dur Un

Yasemin
06 Haziran 2024 14:30