Taner sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 00:31

Lenovo TAB P11 (2nd Gen)
Tablet evde bulunan kablosuz ağı görmüyor ama diğer bütün ağları görüyor destek talebi oluşturdum fakat ürününüz desteklememektedir diyor. Lenovo Pişmanlıktır.! Konuyla ilgili Dönüş bekliyorum. Çözün şu sorunu o kadar para verdik. Kaliteli olsun dedik bir gün memnun kalmadık! Fotoğraf ta altta bulunan ağ evde kullanılan kablosuz ağımız ağ ekle den eklememe rağmen bağlanmıyor.!

07 Ekim 2024 09:34 (Şikayetten 1 gün sonra)
07 Ekim 2024 09:39

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

10 Ekim 2024 10:28

Tarafıma melih diye bir müşteri temsilcisi döndü ama ne müşteri temsilcisi anlatamam :) sorun çözme odağı sıfır üslup sıfır.! Mesai bitsin gideyim derdinde. Saat 17:23 te arandım 10 dakika sonra arayın dedim bir daha arayamam mesaim bitecek falan dedi. Anladım ki Lenovo sadece ürün satıyormuş teknik servis olarak destek olarak sıfırmış. Teşekkürler Lenovo hiç memnun kalmadım.! Önemli olanı başaramadınız ürün satmak kolay sattıktan sonra destek vermek önemli olanıdır kimseye de önermiyorummmmmm!

Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar