Lenovo Marka Laptop Sorunu

Antonyo
10 Eylül 2023 20:46

2017 yılında Lenovo marka laptop aldım. Lenovo markasına güvenerek teknik destek ve servis alacağımı ummuştum. Ancak aldığım laptop 5.yılını tamamladığından plastik aksamı menteşe tuşlar bilgisayarın yavaşlaması gibi bazı sorunlar oluştu. Ben de ücretli olarak bu sorunun giderilmesi ve tamiri için aradım ancak alım yılı 5 yılı geçtiği için dışarıdaki no name tamir firmalarına yönlendirdiler. Firmayı arıyorum. Ulaşamıyorum. İlgilenen de yok!

Lenovo artık Türkiye'de hizmet vermemeli. Buradan yetkililere sesleniyorum. Bunun gibi markalar artık Türkiye'ye girmesin. Marka desteği beklemek böyle firmalarda maalesef yok. Lenovo'da bunlardanmış ürün alırken mutlaka bu desteğin olup olmadığını sorun. Hiç yakışmadı. Bu tutum Lenovo firmasına... Tüketici Hakları'na başvuracağım.

11 Eylül 2023 09:18 (Şikayetten 12 saat sonra)
11 Eylül 2023 11:24

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2025 18:16

Esmanur
22 Haziran 2024 00:17
Lenovo Laptop Menteşe Ve Servis Sorunu
Eymen sonuçtan hiç memnun değil

Eymen
19 Şubat 2024 18:56
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tuncay
24 Nisan 2024 23:46
4 Aylık Yenı Aldığım Lenovo Laptop Çalışmıyor
Can sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 09:46

Lenovo Kategorileri