Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Laptop Elektrik Çarpması

12 Ekim 2023 14:30

Lenovo thinkbook 16 g4 ıap ı7-1260p 16gb 512gb SSD Nvidia geforce RTX 2050 16" wqxga ıps FreeDOS taşınabilir bilgisayar 21cy004rtx laptop satın aldım.

Prizde kullanımda elektriklenme oluyor. Çok rahatsız ediyor. Türkiye Lenovo kayıtlı cihaz. Yurt dışında kullanıyorum. 5-10 adet farklı prizde deneme yaptım. Hepsinde durum aynı. Neden topraklama yapmıyorsunuz. Bu PC'lerde bu yüzyılda, anlaşılacak bir durum değil.

15 Ekim 2023 20:47

Lenovo markasından henüz dönüş yok. Lenovo Thinkbook 15 AMD Ryzen5 5500U 16GB 512GB SSD 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 21A4009TTX modelinin 65w lik kablosu ile test ettim. Yine elektriklenme var.

18 Ekim 2023 19:54

Şikayeti paylaşalı 6 gün geçti, yanıt veya yorum #Lenovo tarafından gelmedi.

23 Ekim 2023 14:35 (Şikayetten 11 gün sonra)
23 Ekim 2023 14:39

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

23 Ekim 2023 15:04

Merhaba, 4 dakika içerisinde 2 yorum ilettiniz. Telefon ile arama tarafınızdan yapılmadı. Lütfen ne tür yardım iletmek isterseniz email yoluyla iletişime geçiniz. Email adresim: [email protected] Teşekkürler.

31 Ekim 2023 15:29

01 Kasım 2023 10:57

Yusuf

[email protected] Hocam aynı sıkıntıya sahibiz. Ben çözüme ulaştım. Mail atarsan çözüm için yardımcı olmak isterim.

Yusuf

Aynı şikayete sahibim. Çözüm sağlandı mı?

Hayır dönüş yok.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Thinkbook Elektrik Kaçağı Ve Karıncalanma Hissi

08 Ekim 2023 22:21
Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo ThinkPad P16 Gen 2 Mobil Kullanımda Çalışmıyor, Değişim Talebim Karşılanmadı

Firdevs
24 Haziran 13:15
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
12 Kasım 2024 15:47