Halime
08 Aralık 2024 10:42

26.10.2024 tarihinde Media Markt'ın İzmir 2 Gaziemir Optimum Şubesi'nden aldığım, SMP2KPQSL seri numaralı Lenovo Oyun Dizüstü Bilgisayarı, 1 ayı dolmadan ekranı kararmak suretiyle arızalandı. Üstelik alırken fark etmediğimiz çizikler ve vidasının eksik olması nedeniyle 30.11.2024 tarihinde mağazaya giderek "ücret iadesi" istediğimi net bir şekilde ifade ettim. Bana iadenin mümkün olmadığını türlü bahanelerle anlatmaya çalıştılar. Bununla ilgili belge istediğimde ise müşteri hizmetlerinden M**** Hanım, zor bela bilgisayarımı "iade/değişim" talebi ile teknik servise gönderdi. Oldukça laubali bir dille konuştu ve 35 dakika boyunca beni oyaladı. Teknik servisten 5.12.2024 tarihinde gelen: "T504-***23-R-CD Değerli müşterimiz, ürününüzün işlemleri tamamlanmıştır. Ürününüz servise gönderilirken tarafınıza verilen Media Markt formunu yanınızda getirmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Media Markt B356" mesajının ardından müşteri hizmetlerini aradım ve bana; bilgisayarın vidalarının sıkıldığı ve başka bir sorununun olmadığı, bu yüzden iade talebimin reddedildiği söylendi. 07.12.2024 tarihinde mağazaya tekrar giderek kesinlikle onarım kabul etmediğimi, iade istediğimi bildirdim. Fakat bana verdikleri kağıtta "Onarımı yapıldı." şeklindeki ibareyi gördüm. Neden bu şekilde işlem yapıldığını sorduğumda müşteri hizmetlerinden M**** Hanım sessiz kaldı. Tekrardan servise göndermeleri gerektiğini, başka şekilde işlem yapılmadığını söyledi. Kesinlikle felaket bir deneyim. Cihaz 07.12.2024 tarihinde teknik servis raporu alınabilmek için iade talebiyle teknik servise gönderildi. Fakat bana gelen mesajda: "Değerli müşterimiz, ürününüzün onarım kaydı T504-***97-R-CD referans numarası ile alınmıştır. B356" yazıyor. Onarım talebinde bulunmuyorum ve bedel iadesini yılbaşından önce istiyorum. Aksi takdirde misli ile değişim talep edeceğim. Cihaz ayıplıdır. Ayıplar gözle görülebilir, barizdir.

lenovo-dizustu-bilgisayarimda-iade-sorunu-4.pdf

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 17:01

29 Haziran 2024 21:02
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Bilgisayara Haksız Onarım Ve Servis Ücreti Talebi

Furkan