Lenovo Bilgisayar Yetkili Servis Saçma Fiyat Teklifi

Lenovo Bilgisayar Yetkili Servis Saçma Fiyat Teklifi
Osman
07 Aralık 2023 17:44

Lenovo Ideaped gaming 3 laptopum durduk yere mavi ekran verdi ve sonrasında ekran kartını görüntüleyemiyoruz demeye başladı. Yetkili servisi aradım sorunu anlattım format atmamı düzeleceğini söylediler. Format attık bilgisayara bir şeyler yüklediler düzelmiş gibi göründü bilgisayar. Ertesi gün birden aynı hatayı verdi bağlı bir ekran kartı yok diyordu. Bilgisayar ekran kartını görmüyordu fakat çalışmaya devam ediyordu. Tekrar yetkili servisi aradım servise getirin bakalım dediler. Bugün servise getirdim teslim ettim bana fiyat teklifi yapacaklarını kabul edersem ödemeden sonra tamir edeceklerini etmezsem 400 TL vermem gerektiğini söylediler. Yapacak başka bir şeyim olmadığı için kabul ettim bilgisayarı bıraktım. 1 saat sonra mesaj gönderdiler teklifi içeren teklife baktığımda 25.700 TL fiyat teklifi gelmişti. Saçma geldi yetkili servisi aradım neden fiyatın bu kadar fazla olduğunu sordum anakartta arıza var değişecek dediler. İnternetten laptopun 0 fiyatına baktım 19.000 TL ama yetkili servis sadece ana kart değiştirmek için 25.700 TL istiyor bunun saçma olduğunu söyledim bana ana kart pahalı bir parça dediler teklifi kabul etmezseniz 400 TL ödemeniz gerekir dediler bende teklifi reddettim. Şimdi ne yapmam gerek en güvenilir yer olan yetkili servise gittim böyle saçma bir fiyat verdiler. Bu saçmalık değilse nedir lütfen bir açıklama istiyorum.

08 Aralık 2023 09:34 (Şikayetten 15 saat sonra)
08 Aralık 2023 09:46

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Duygu
30 Aralık 2024 01:09
Garanti Süresi Dolan Laptopta Kronik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
03 Ocak 2025 23:59
Lenovo Laptop Kronik Sorun Ve Garanti Süresi Mağduriyeti

Çağrı
13 Eylül 2023 08:40
Sessiz sonuçtan hiç memnun değil

Sessiz
26 Ekim 2024 23:34