Lefties İade Kodu Sorunu

30 Nisan 2024 11:25

Lefties markasından alışveriş yaptım. İade etmek istediğim ürünler var. Hem sitesi hem de uygulaması hata veriyor iade kodu alamıyorum. Müşteri hizmetlerine günlerdir kod için yazıyorum. Hala iade kodu alamadım. Müşteri hizmetleri gerçekten çok kötü. Telefonla bağlantı sağlayamıyorum. Defalarca iletişim kurmaya çalıştım olmadı.

01 Mayıs 2024 13:48

Lefties markasından almış olduğum ürünleri iade etmek istiyorum. İade kodu sayfalarından alamıyorum hata veriyor. Kendilerine zar zor canlı sohbetle ulaştım. İade kodu gün içinde mailinize gelecek dendi, üstünden bir gün geçti gelmedi. İletişim kurmak çok zor iade etmeyi başarırsam iade konusu şikayetlere bakınca şüpheli. İnditex grubundan defalarca alışveriş yaptım. Diğer markalarından hiç şimdiye kadar pişman olmamıştım. Günlerdir uğraşıyorum. Sorunumun hemen çözülmesini istiyorum.

01 Mayıs 2024 13:46

Yorumlar (5)

Serenay

Tam olarak nasıl aldığınızı söyleyebilir misiniz günlerdir uğraşıyorum hiçbir şekilde dönüş alamıyorum

Sercan

Canlı destek kısmı belirli saatlerde hafta içi açık. Oradan bana gün içinde mailinize kod gelecek dendi 2 gün geçti gelmedi. Tekrar canlı destek bölümünden konuşma yaptım. Bana kod gelmedi. Ben hemen istiyorum beklemeyeceğim dedim. Görüşme yaparken yaptı aynı anda kod görüşme sırasında mailime geldi.

Serenay

Merhaba. Bir dönüş alabildiniz mi acaba?

Şule
Şule

Bana da iade etiketi geldi fakat Yurtiçi Kargo müşteri kodu olmadığından iademi almıyor nasıl çözdünüz o durumu

Sercan

Evet canlı destek kısmından bir şekilde aldım iade kodunu. İade yaptım. Kısa sürede iadeyi gerçekleştirdiler.

Lefties İade Sürecinde Kargo Karmaşası!

Filiz
23 Kasım 2023 00:19

İade Sürecinde Müşteri Hizmetleri Eksikliği

İrem
29 Aralık 2024 20:41
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Berrak
11 Kasım 2024 10:08