Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Yanlış Lastik Takılması

Lassa Yanlış Lastik Takılması
26 Ağustos 2024 20:38

Ben Van bayiniz Otopratik'ten 4 tane yeni lastik aldım ve uzun yola çıktım. Yolda lastiklerin arabaya uygun olmadığını fark ettim. 175 165 14 yerine 185 165 14 takılmış ve mağdurum. Çünkü arabanın arka koltuğuna iki kişi bile binerse çamurluklar lastiğin üstüne gelip lastiğe zarar veriyor. Ebatlar arabaya uygun değil. Bunun için nereye şikayet edebilirim?

15 Eylül 2024 02:52

Bayi çocuk çalışanlar çocuk ve herkes üçkağıtçı amenna peki genel merkezdeki çalışanlar nasıl bir rüşvet alıp onları haklı buluyor?

15 Eylül 2024 02:41

Defaten yazıyorum biliyorum. Van otopratik aydınlar beni dolandırdı ve genel merkez onların yalanlarına inanıp destekledi. Arabama yanlış Lastik takıldı ve genel merkez destek verdi yalanlarına. Beni dolandırmalarını kabul etmiyorum. Ve siz de dolandiricisınız. Kurum sahibi bir çocuk bakıyor çalışanlar çocuk. İlginç bir bakış açıları var ve Lassa bunlara inanıyor. Yazık. Ben mağdurum lütfen aklı başında bir yetkili ilgilensin

15 Eylül 2024 02:17

Bayi lastiği yanlış taktığını kabul etti fakat genel merkez bayii yanlış Lastik takmış olabilir ama o ebatta da lastik takılabilir gibi saçma cevap verdi. Çünkü otopratik aydınlar Van bayisi genel merkezde yetkili kimse ikna etti. Takılan Lastik benim arabama Uygun degilllll

27 Ağustos 2024 08:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

04 Eylül 2024 16:18
06 Eylül 2024 10:34

Hayır sorunum çözülmedi. Bayi yanlış lastiği taktığını kabul ediyor ama dingl eğri diyor. Ben dngil tamiri için bayiye gitmedim ki? Lastikler yanlış takılmış sorun bu. Arabamın dingilinin eğri ya da doğru olması benim sorunum. Bayinin görevi bu değil. Şikayetim devam ediyor. Arabama yanlış ve büyük lastik takılmış mağdurum.

15 Eylül 2024 02:07

Van bayi yanlış Lastik taktı ve kabul etti. Ama sonrada arabanın bilmem neyi eğri diye iftira attı. Maalesef Lassa genel merkez bayinin yalan beyanını kabul edip 175 yerine 185 de takabilir diye onay verdi.

15 Eylül 2024 02:09

Bayi üçkağıçı Van'da herkes biliyor ama genel merkez önce beni haklı bulup hangi rüşvet karşılığı bayiye onay verdi?

15 Eylül 2024 02:10

Asla bir daha Lassa almam ve çevreme aldırmam. Genel merkez nasıl üçkağıtçı bayiye bu kadar inanıyor?

15 Eylül 2024 02:27

Bayi yaşı küçük çocuklar çalıştırıp yönlendirerek arananın kusurlu olduğuna ikna edip genel merkezi manipüle etti. Ben lastik aldım çırak ya da arabamın kusurunu istemedim. Arabama yanlış lastik takıldı ve ne yazık ki ben suçlu bulundum. Sonuna kadar her yer yere şikayet edeceğim. Benden daha fazla para almak için bayiniz büyük lastik taktı ve parasını aldı. Desteledinz

Kumho Solus TA21 205/60 R16 92H Yaz Lastiği - 2024

09 Eylül 2024 11:58

05 Temmuz 2024 21:23

Goodyear Lastiklerinin Hatalı Üretimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

İlhan
21 Kasım 2024 11:56
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 17:26

07 Kasım 2024 16:16