Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Borusan Servisinde 40 Günlük Bekleyiş Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

06 Kasım 2024 12:24

Borusan, Esenboğa servisine 26 Eylül 2024 tarihinde 06 ** 663 plakalı Discovery aracımızı, yan şoför ve yolcu koltuğu hava yastığı açması nedeniyle servise verdik.
Yaklaşık 40 gündür, İngiltere'den parça beklendiği söylenerek teslim edilmediği gibi ikame araç taleplerimiz de hep reddedilmektedir.
Borusan gibi kurumsal bir firmanın, yedek parça tedariği konusunda bu kadar pasif olması ve elinde yetkilisi olduğu marka model ve araç için bir stoğu olmaması çok üzücü ve düşündürücüyken, kendi hatası ve uygulaması nedeniyle 40 gündür bekletilirken buna karşılık ikame araç verememesi de manidar ve müşteri memnuniyeti açısından çok kötü bir izlenimdir. Birçok kez aramamıza rağmen ne aracımız ne de ikame talebimiz için olumlu ve mantıklı bir dönüş yapmamışlardır.
Bugün itibariyle de yasal haklarımızı kullanacağımızı bildirmek isteriz.

06 Kasım 2024 12:45 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

07 Kasım 2024 21:43

Merhaba, Henüz konu hakkında herhangi bir dönüş söz konusu olmadı ve maalesef 2'nci gün de bitti.

Fuat

Hasan Bey benzer şekilde İngiltere'den parça bekliyoruz... Biz 5. Aya girdik, hiç umurlarında değil.

Hasan

Maalesef bize de hala dönüş olmadı ve aramadılar bile maalesef müşteri memnuniyeti umurlarında değil, İngiltere'den parça yürüme gelse vallahi gelmişti😔

Hasan

Merhaba şikayet uzun bir dönem önce yayınlanmasına rağmen hala bir dönüş ve arama olmadı tekrar şikayet etmek bir işe yaramayacağına göre sanırım çokta önemli bir konu değilmiş gibi davranıyor firma artık hukuki olarak görüşmek üzere.

Land Rover Borusan Oto 2 Aydır Aracımı Servisten Çıkaramadı

Behiç