Lajivert Genç Odası Müşteriyi Mağdur Ediyor

Aleyna
24 Nisan 2024 12:544.056

Erzurum Lajivert Genç Odası'ndan bir çocuk odası takımı aldık. Henüz bir yıl bile olmadı, garantisi devam eden ürünlerin başka bir eve sökülerek kurulumu için bizden para talep edildi. En başta ürünler kurulurken bu hizmeti sorduğumuzda herhangi bir ücret belirtmeksizin yardımcı olabileceklerini söylediler. Şimdi ise ürünleri taşımayın, söküp diğer eve biz taşıyalım, siz kurun dememe rağmen ücret talep ediliyor. Ayrıca, eğer biz söktürüp kurdurursak garanti kapsamında olmayacağını söylüyorlar. Artık ürünleri satana kadar bin bir hizmet sunup her şeyi söyleyip, sattıktan sonra ekstra ücretler talep edilmesi hiç hoş değil. Böyle bir firmanın bunu düzeltmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben ev taşıyacağım, hem ayrı bir nakliye parası verip bir de ayrıca size bir ücret ödeyemem. Lütfen üzerinize düşeni yapın.

26 Mayıs 2024 10:30

Daha önce de şikayette bulunmuştum ama Erzurum lajivert genç odası mağazasından almış olduğumuz çocuk odasına istinaden ilk kurulum yapmaya geldiklerinde bir sene sonra evimi taşiycağımı ve garantiden çıkmaması için gelip siz söküp siz kurarmısınız dediğim personel arkadaşlar tabii ki yardımcı oluruz mağazamızla iletişime geçerseniz demişlerdi ve bu hizmetin ücretlimi ücretsiz mi olduğunu sorduğumda herhangi bir ücreti yok demişlerdi bilgisi olmayan personelleri benim evime kuruluma gönderip bana bu bilgiyi vermeleri ve daha sonrada evimi taşiycağım zaman verdikleri sözün arkasında durmayan ve ilk yazdığım şikayetime istinaden arayıp beni oyalayıp şikayetinizi kaldırın yardımcı olacağız deyip 2 ay sonra taşınıyorum ne zaman gelip eşyayı söküp kurarsınız dediğimde benimle görüşen deniz hanım telefonlarına cevap vermezken Erzurum mağazasındaki mağaza müdürleri nazım eren bey efendi benimle üslupsuz bir şekilde konuşup mağduriyetimi hiçbir anlamda gidermediler bana çok fazla sevkiyatlarının olduğunu mümkün değil yardımcı olamiycaklarını söylediler personellerinin verdiği yanlış bilginin faturasını bize kestiler resmen alırken bin bir rica minnetle sattıkları ürünlerine sahip çıkmayan bir firma ben taşıtma esnasında ürünlere bir şey olsa kırılsa garanti kapsamından çıktığını söyleyen bir firma kaç tane mobilya mağazasından eşya aldık kimse böyle yüz üstü bırakmadı bizi yazık bende çok değerli çok yükselişte olan bir firma olarak görüyordum oysaki ama bu yaptıkları yanlışı her yerde dile getireceğim tüm mercilerde hakkımı sorucam bu mağazadan ürün alırken bu detayların altını çizip sorun arkadaşlar ve gerekirse dilekçe yazdırın söz uçar yazı kalır neticesinde!

Nazım
Nazım
23 Mayıs 2024 22:03

Merhabalar sizin garanti anlayışınızı biz tam olarak anlayamadık garanti şartlarında maalesef evden eve nakliyat yok ayrıcı Türkiye'de genç odası markası olarak mağdur olunacak nadir firmalardanız. Biz ürünü satarken satış yapan arkadaşlarımız ürünün özellikleri neyse onu söylerler nezaketen müşterimize ikramlar yapılır onun haricinde ürün satmak için farklı bin bir türlü hizmet yapmıyoruz maalesef. Taşınacağınız zaman arkadaşlarımız size yardımcı olacaklarını söylemişlerdir fakat siz sanırım bunu yanlış anlamışsınız her şeyin bir bedeli vardır ücreti neyse ödersiniz kurulumcu arkadaşlarımız size yardımcı olur bu sadece bizde değil Türkiye'nin her yerinde bu şekilde uygulanır. Dediğiniz şekilde yardımcı olacağımızı varsayalım bence sizin böyle bir durumdan rahatsız olmanız gerekir diye düşünüyorum.

Montaj Ekibinin Dikkatsizliği Ve Mağaza İlgisizliği

Gülnaz
17 Aralık 2024 17:313.250

Eskişehir Y**** E*** Caddesi Lajivert mağazasında genç oda sipariş ettim. Yaklaşık bir ay sonra montaj ekibi olarak 3 ki...

Lajivert Cool Genç Odası Bazası Kırıldı!

Lajivert CoolGenç Odası Bazası Kırıldı!

Fatih
Lajivert Genç Odası Sorunlu Ürün Değişimi İstiyorum!

Lajivert GençOdası Sorunlu Ürün Değişimi İstiyorum!

Lajivert Genç Odası Eksik Ve Hatalı Ürün

Lajivert GençOdası Eksik Ve Hatalı Ürün