Lacoste Ayakkabı Ayağımı Yara Yaptı.

Havva
02 Mayıs 2023 21:06

Mağazadan dün aldığım Lacoste marka ayakkabı 1 saat içinde sağ ayağını yara yaptı. Normalde 36.5 gitmeme rağmen 37 numara almıştım ayakkabıyı ve teşhirdeki ürün gayet rahat olmuştu. 24 saat geçmeden mağazaya götürdüm ve iade almadılar. 2500 kusura aldığım ayakkabı ile mağdur oldum. İncelemeye gitti ve 21 gün cevabı bekleyeceğim oysaki ben bu süre içinde giyebileceğim bir ayakkabı almıştım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

03 Mayıs 2023 09:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, LACOSTE Müşteri Hizmetleri

Lacoste Spor Ayakkabının Kısa Sürede Yırtılması Ve Garanti Reddi

14 Mart 15:50

Kullanılmış Lacoste Ayakkabı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

İhsan
13 Mart 12:46
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
12 Mart 18:40
Lacoste Eşofman Ve Sweatshirtte Hızlı Renk Solması Ve Tiftiklenme İadesi Talebi
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Lacoste Gömlekte Renk Solması Ve Olumsuz İnceleme Sonucu Hayal Kırıklığı Yarattı

13 Eylül 2025 21:39
Recep sonuçtan hiç memnun değil

SuperStep Akasya Mağazasında Lacoste Yazlık Ayakkabının Hızlı Deformasyonu

Recep