Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 21:40

Sabah saatlerinde ombre işlemi yaptırmak için maalesef bu kuaföre gitmiş bulunmaktayım. Instagram'da sergiledikleri performansı maalesef saçlarımda sergileyemediler. Instagram'da kampanya adı altında çektikleri fiyatın saça göre değişeceğini söylediler. Kalkmak istedim. İkna edip işleme başladılar. Saçlarım amatör bir kuaförün bile yapamayacağı şekilde turunculaştı. Geçiş olmadı. Bu fiyata bu saç dediler… Şoka uğradım. Şikayet yorumlarının hepsinin doğruluğuna inanabilirsiniz. Kesinlikle bir kuruşumu hak etmediniz. Her türlü hukuki işleme başvuracağım. Elimde işlemin görselleri var. Saygısız insanlar topluluğusunuz. Kart ile ödeme almıyorlar. Bitkisel boya ile güya hafif bir düzeltme işlemi yapıp bu kez saç diplerimi de turunculaştırdılar. Ve lütfettiler, ekstra işlemlerini ücrete dahil etmemişler. Hata yapan kendileri değil gibi. İşi bilmeyen insanlar. Gidip işlem yaptırmayın, saçlarınıza acıyın. Çok çok pişmanlık duyuyorum. Bir kuruşluğa bile değmeyen işlem için 1750 TL aldılar. Kuaföre gittiğinizde Instagram'da takip ettiğinizden çok farklı ve vasat altı olduğunu görüyorsunuz. Instagram'daki görsellere Photoshop uyguladıklarını düşünüyorum. Karşıma çıkan en kötü işletmesiniz. Başka bir kuaförde düzeltme yaptıracağım saçlarımı. Hakkımı her türlü arayacağım… Keşke gitmeden önce şikayet yorumlarına baksaydım. Hepsi o kadar haklı ki. Hukuki yollarla görüşeceğiz. Bin değil, bir liramı yedirmeyeceğim size.

01 Ağustos 2024 02:43

Geceye doğru saç diplerim yanmaya başladı. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Hangi kalitesiz boyayı kullandınız kim bilir.

01 Ağustos 2024 11:52

17 yildir saçlarım işlem görür. Böyle yanma, kaşıntı ilk defa oluyor. Saç diplerim alev atıyor. Defalarca yıkamama rağmen geçmiyor. Kuafördeyken tepki göstermiştim. Ombre geçişini doğal saca veremeyince diplerinide boyadı. Bilinçli olarak kasıtlı bir şey sürdüğünü düşünüyorum. Sabaha kadar lanet kustum. Vasatin dibisiniz. Saçlarıma el sürmeye bile layık değildiniz. Olumlu yorum yapan yorumcuları da kendileri yaptırmıştır ya da o insanlar saçtan anlamıyorlardır. İsletme sahibi is bilmeyen esini kuafor yapmış. Yanlarında ekstra ustalar var.

01 Ağustos 2024 17:02

Usta demek gerekirse. Bana göre getir götür ancak yaparlar. Saç diplerimin acısı devam ediyor. Eğer yara olursa sac derime de zarar gelirse o zaman görüşeceğiz.

02 Ağustos 2024 18:18

Saç diplerim 2. Gün olmasına rağmen yanmaya devam ediyor. Kimyasal kokusu defalarca yıkamama rağmen geçmedi. Saçlarım kopmaya başladı. Lanet olsun size. 2 yildir dinlendirdiğim saçlarımı mahvettiniz. Her an yasadığım her problemi yazacağım buraya. En kısa zamanda dermatoloğa gideceğim.

02 Ağustos 2024 19:43
lacivert-kuafor-atasehir-para-odakli-kuafor-toplulugu-1.jpg

Saçlarım yetmez gibi üstüne eteğimi de mahvettiniz. Eteğim sizin yaptifiniz islerden pahalı! Bu varosluga nasıl gittim diye kendime kahrediyorum …….

Kuaförde Beklenmedik Hayal Kırıklığı

17 Mart 2025 16:01
Kuaförde Beklenmedik Hayal Kırıklığı
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fiyat Ve Başarısız Ombre Deneyimi

04 Ocak 2025 17:01