Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

La ROCHE-POSAY Güneş Kremim Eczaneden Almama Rağmen Bozuk Çıktı

22 Ekim 2023 11:17

La ROCHE-POSAY ürünlerini severek ve güvenerek kullanıyorum normalde ve etrafına öneriyordum fakat son aldığım güneş kremini eczaneden almama rağmen bozuk çıktı kokusu çok kötü önceki kullandıklarımın renginden daha koyu turuncu ya doğru 04-10.2023 tarihinde 2 ürün aldım biri normal cilt diğeri yağlı cilt normali annem kullanıyor. Ben 2 sinide kullanıyorum elimdeki normal cilt bitince ürünü 22.10.2023 tarihinde açtım ve açtı. Gim ürünü sürünce renginin diğer kullandıklarımızdan köyü renkli ve çok kötü koktuğunu fark ettim bildiğin karışık baharat gibi banami öyle geliyor diye diğer aile üyelerime önceki ürün le karşılaştırdık kokusu çok kötü hemen yüzümü yıkadım inşallah bir yan etkisini görmem eczaneden de aldığımız ürüne güven olmayacaksa yani ne yapalım eczanede satılan ürünlerin kutusunda neden ekstra bant koruyucu ambalaj falan yok az parada değil 2 ürüne 1440 para ödedim mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Para iadesi ve ya orijinal ürünle değişimini ve ambalajlarının daha özenli olmasını talep ediyorum

la-roche-posay-gunes-kremim-eczaneden-almama-ragmen-bozuk-cikti-1.jpg
24 Ekim 2023 16:04 (Şikayetten 2 gün sonra)
24 Ekim 2023 16:10

Aramanıza yetişemedim evet ama daha sonra aradım ve müşteri temsilcisi eczaneyi kontrol etti bayisi olmadığı için bir şey yapamayacaklarını söyledi eczane nenize durumu bildirin dedi yani bu durumda bir çözüm üretmemiz oluyorsunuz

24 Ekim 2023 16:14

Eczanenin bayisi olup olmadığını biz bilemeyiz ürün varsa eczane dir diye güvenip alıyoruz bayisi olmayanla bir işlem yapılamıyorsa o zaman bayisi olmayan eczanenin satışlarını da iptal edin sonuçta sizin markanız ve benim bu markaya pek güvenim kalmadı açıkçası

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

La Roche - Posay Güneş Kreminin Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

10 Eylül 2024 17:51
Sarı sonuçtan hiç memnun değil

La Roche Ürünü Eczanenin İade Kabul Etmemesi

17 Ocak 2024 18:33
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Güneş Kremi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

17 Temmuz 2025 14:07
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 09:21

04 Eylül 2023 16:42