29 Aralık 2024 12:18

Köşkeroğlu Baklava (Aynı gün teslimat! )

Firmanın internette "İstanbul için aynı gün teslim" reklamını görerek, teslim edilmesini istediğim gün bir problem yaşanır diye 2 gün öncesinden sipariş verdim ve WhatsApp üzerinden müşteri hizmetlerine siparişin teslim edilmesi gereken günü ayrıca belirttim.

Siparişim 3 kg üstünde olmadığı için teslimatın "aynı gün teslim" olarak yapılamayacağı, kargo ile tahmini 3-4 gün sonrasında teslim edileceği belirtildi. Müşteri temsilcisine bu detayların reklamınızda yazmadığını söylediğimde "Aynı gün teslimat ve Yurtiçi Kargo seçeneği mevcut sitemizde" dendi. Fakat sistemlerinde sadece Yurtiçi Kargo seçeneği mevcut. (Görselini ekliyorum) Bu durumu kendilerine belirttiğimde teslimatın belirttiğim günde yapılamayacağını yineleyip hiç oralı olmadılar.

Sonuç olarak siparişim iptal edildi ve "İstanbul için aynı gün teslim" reklamının gerekliliklerini yerine getirmediler. Yanıltıcı reklam ve müşteri memnuniyetsizliği vizyonlarında başarılarının devamını diliyorum.

Feyzullah sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 21:36
Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Baklavacı Güllüoğlu Efkan Güllü (Gaziantep) İnternet Sitesinde Tüketiciyi Eksik Bilgilendirme

01 Mayıs 2024 07:45

Koçak Baklava Bayat Baklava Ve Kötü Müşteri Hizmeti

14 Şubat 2025 01:11
Ali sonuçtan çok memnun

14 Mart 2024 13:32
"İlgili kurumdan Elif Hanım. Aradılar ilgilendiler ve sorunu çözdüler. İlginiz için teşekkür ederim, üst üste geldiği için biraz aşırı tepki gösterdim."