Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Baklavacı Güllüoğlu Efkan Güllü (Gaziantep) İnternet Sitesinde Tüketiciyi Eksik Bilgilendirme

01 Mayıs 2024 07:45

Baklavacı Güllüoğlu Efkan Güllü internet sitesinden 3 kg baklava siparişi verdim, hızlı gelsin diye 230 TL de exspres kargo ile fark ödedim sırf siparişimin hızlı gelmesi için ve 28 nisanda verdim siparişimi. Hesabıma göre 30 Nisan tarihinde elimde olmalı. İletişim numaralarını aradım siparişimin durumu nedir diyerek. Konuştuğum yetkili ''İzmir'in bazı ilçelerine o tarihte yetişmiyor anlaştığımız kargo Çeşme ilçesine gitmiyor normal kargoya verdik 2 mayısta elinizde olur'' dedi. Ben''exspres kargo için ekstra ücret ödedim neden bu hususu internet sitenizde yazmıyorsunuz insanları uyarmıyorsunuz dedim'' o da bana ''fazladan 200 gram baklava ekledim kusura bakmayın '' dedi.
İş disiplini ya da herhangi bir iş ahlakı yok. Madem böyle bir durum var bunu internet sitenizde belirtirsiniz bunun adı resmen tüketiciyi yanıltma. Ben fazladan baklava istesem; zaten parasını ödeyip g. Antep'ten sipariş veriyorum (ona da emin değilim artık baklavanın nereden geldiğinden) biraz daha fazla para vermeyi bilirim. Exspres kargo'nun amacı siparişimin hızlı gelmesini istediğimden.

01 Mayıs 2024 12:56 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Tüketici, şikayetinizde bahsettiğiniz gibi tüketiciyi yanıltma söz konusu değildir. Ekte görülen, sitemizin ilgili sayfasından alınmış ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere '' İzmir için CUMARTESİ-PAZAR günleri ve bazı ilçeler hariçtir.'' şeklinde bilgilendirici yazımız mevcuttur. Teşekkürler.

Fahri
Fahri
02 Mayıs 2024 10:12

Şikayet mesajımı tam olarak okursanız pazar günü verilen siparişi pazartesi zaten beklemediğimi ve bunu da belirttiğimi görürsünüz. Tekrar belirteyim; express kargo ile yollanması gereken ( ve buna göre kargo ücreti ödenen ve buna göre beklenen ürünün) aslında antlaşmalı olduğunuz kargo şirketinin o lokasyona gitmemesi ama durumun; linkini attığınız internet sitenizde yazmaması ve yine expres olarak gönderemeyeceğiniz bölgeye sanki exspres gönderiminiz varmış gibi ücret alınması Şikayetin ana konusu budur

Ali sonuçtan çok memnun

14 Mart 2024 13:32
"İlgili kurumdan Elif Hanım. Aradılar ilgilendiler ve sorunu çözdüler. İlginiz için teşekkür ederim, üst üste geldiği için biraz aşırı tepki gösterdim."
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Dedeoğlu Baklavaları Dedeoğlu Baklava Amatörce Yonetim

29 Eylül 2024 18:45
Demet sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 23:50
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 22:26