Korkmazlar Mobilya Defolu Kusurlu Ürün Satıyor

23 Aralık 2023 00:14

K**** e**** Korkmazlar Mobilya mağazasından düğün alışverişi yaptık. Bize Assara mağazasının bayiliğini yaptıklarını söylediler ve Assara'nın kendi mağazasından ürün beğenmemizi, bize getirteceklerini söylediler. Dedikleri gibi yaptık. Sonrasında Loya adlı yatak odasını kendilerinden satın aldık. Kurulum için geldiklerinde mağazada gördüğümüz ürünle uyumlu olmadığını fark ettik. Bize gelen yatak odası dolabı hasarlı bir şekilde kuruldu, getirilirken hasar almış, boya sürülmüş, kulpları mağazada gördüğümüz ürünle uyumlu değil. Dolabın kapağı, sürgüsü hatalı üretilmiş ve satıcı kişi asla şu an ilgilenmiyor. Arıyoruz, telefonlarımıza dönmüyor. Bize defolu ürün sattılar. Asla hakkımızı helal etmiyoruz, mağduruz. Korkmazlar Mobilya pişmanlıktır!

22 Aralık 2023 23:55

Bayiliğinizi yaptığınızı söyleyen Adana k**** e**** Bulvarı'ndaki Korkmazlar Mobilya'dan düğün alışverişi yaptık. Satıcı, bize sizin mağazanızdan ürün beğenmemizi ve aynı ürünü bize getirteceğini söyledi. Biz de Loya yatak odası takımını beğendik ve kendisinden satın aldık. Kısa bir süre sonra ürünün üretildiğini bildirip kurulum için gelip ürününün kurulumunu yaptılar. Ancak bize gelen ürün, mağazadaki örnek ürünle uyumsuz ve defolu çıktı. Sonrasında ise telefonlarımızı asla açmadılar, ürünün arkasında durmadılar ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Mağdur olduk. Markanıza güvenerek alışveriş yaptık ama mağduruz ve pişmanız. Markanızın arkasında durmanızı ve gerekeni yapmanızı rica ediyorum.

24 Eylül 2024 13:25

07 Ekim 2023 15:12