Mobilya Alışverişinde Hayal Kırıklığı

04 Ekim 2024 20:34

Bu firmadan alışveriş yaptığım için ciddi anlamda pişmanım. Mobilyaların kalitesi tam bir hayal kırıklığı. Malzeme kalitesiz, montaj ise tam bir fiyasko. Parçalar tam oturmuyor, kurulum yapan ekip işini son derece özensiz yapıyor. Firma sahibi S*** Bey, satışı yaparken çok güzel konuşuyor ama söylediklerinin bir gram arkasında durmuyor. Bizzat kendim yazdım. Aradım, en kısa sürede dönüş yapacağız demesinin ardından tam bir ay geçti. Dönüş yok, sonra eşim yazdı, araya araya zorla getirttim. Geldikten sonra baştan savma halledip gittiler. Sadece satış yapmaya odaklı bir firma, müşteri memnuniyeti onlar için tamamen önemsiz. Bu kadar sorumsuz bir firmadan kesinlikle alışveriş yapmamalısınız, paranızla rezil olursunuz.

15 Ocak 2024 12:47
Mira Concept (Nata Vega) Kalitesiz Hizmet Ve Ürün Hayal Kırıklığı

Teslimat Gecikmesi Ve Kusurlu Ürünle Mağduriyet Yaşadım

18 Temmuz 2025 22:23

Lido Mobilyadan Mobilya Almak Pişmanlıktır

27 Ocak 2024 08:35
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 12:46
Baloğulları Mobilya (Kazan) Teslimat Ve Ürün Kalitesi Konusunda Büyük Hayal Kırıklığı!