Korkmaz'da Kalite Kontrol 0

Korkmaz tencere ve tabak kase takımı çeyizim için almıştım daha 8 ay olmadı kullanalı bulaşık makinesine attığımda tencere kapağı çatlamış... Ve başka bir gün de kaselerde yamukluk fark ettim oval olmuşlar ısıdan hiçbir şekilde geri dönüş olmadı. Kaseler kullanılmıyor yamuk oval ve tencere kapağı çatladı. Değişim istiyorum dönüş yok.

21 Eylül 2023 14:36 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Korkmaz Mutfak Eşyaları Çelik Tencere Kapağı Patladı!

"Dün itibariyle tencere kapağımız teslim edildi. Göstermiş oldukları nezaket ve anlayış için Korkmaz firmasına teşekkür ederiz."

Korkmaz Mutfak Eşyaları Tencere Seti Cam Kapak Hasarı

"Şikayetim üzerine müşteri temsilcisi hızlı bir şekilde iletişime geçti. Ürün sorunumu paylaştıktan sonra hasarlı ürün tarafıma gönderildi ve kısa bir sürede elime ulaştı. İlgileri ve hızlı dönüşleri için teşekkür ederim. Korkmaz markasının ürünlerinin arkasında durduğunu görmek güzel. Teşekkürler."

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Tencere Kapağı Patladı

"Yaşadığım olumsuzluk karşısında garanti sürem dolmuş olmasına rağmen yine mağduriyetim giderildi. Ürününün arkasında duran bir marka olduğunu gösterdikleri için teşekkür ederim"

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Tencere Kapağı Patladı

Korkmaz Yeni Alınan Tencere Setinde Cam Kapaklar Kırıldı Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

Korkmaz Forum İstanbul mağazasından yaklaşık üç hafta önce çelik tencere seti satın aldım. Ürünlerin cam kapaklarının bu...

1 Destek

Korkmaz Mutfak Eşyaları Kategorileri