Yusuf
17 Kasım 2023 11:524.187

Korkmaz perla tencere setini alalı henüz 1 sene bile olmadı. 7 ay filan oldu aldığım. Bulaşık makinesinde tencere kapağı param parça oldu. Bu olay yemek yaparken de olabilirdi. Beni ve ailemi tehlikeye atabilirdi. Bulaşık makinesinden cam parçası ayıklamak oldukça zamanımı aldı. Üstelik makinemin içinde de çiziklere neden oldu. Ben internete yazınca bir sürü şikayet gördüm bu konuda. Açıkçası çok üzüldüm. Ben korkmazı kalitesi için almıştım. Onunla aynı tencere takımları başka markalarda daha ucuzken ben kaliteli olması için korkmazı tercih ettim. Diğer markalara göre de daha çok para verdim ama sonuç hüsran. Ben tencere setinin diğer kapaklarını da kullanmaya tereddüt ediyorum haliyle. Ya çatlarsa diye kullanamıyorum. Bu setteki tüm kapakların çelik kapakla değişimini talep ediyorum.
Son olarak bulaşık makinesinde kullanıcı hatasından kaynaklı bir çatlama sorunu yok. Çünkü ben kapağı üst rafa koydum. Orada pervane yok. Ayrıca resimlerde göreceksiniz yanında Bernardo marka tencere kapağı var. Ona hiçbir şey olmamışken Korkmaz tencere kapağı param parça oluyor.

21 Kasım 2023 07:38 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

Gülsüm
6 Eylül 2024 11:121.837

"Çok teşekkür ederim hemen ilgilendiler ve yenisini gönderdiler"

3 Yorum

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Perla Tencere Seti Renk Oluşan Lekeler Ve Paslar

Ayşegül
9 Ağustos 2023 12:554.561

İyi günler. İstanbul Bayrampaşa Forum Korkmaz mağazasından düğün öncesi aldığım perla model tencere setinde ilk kullanım...

Tümünü Gör
Korkmaz Düdüklüden Neden Bu Kadar Ses Çıkıyor?

KorkmazDüdüklüden Neden Bu Kadar Ses Çıkıyor?

Emel

Candan
Korkmaz Tenceresi Felaketi

Korkmaz TenceresiFelaketi

Meltem
Korkmaz Düdüklü Tencere Arızalı Kapak Basıncı Tutamıyor!

Korkmaz DüdüklüTencere Arızalı Kapak Basıncı Tutamıyor!

Nasih
Korkmaz Flora Tencere Sıkıntısı!

Korkmaz FloraTencere Sıkıntısı!

Büşra