İbrahim sonuçtan çok memnun

Korkmaz Mutfak Eşyaları Durduk Yere Kırılan Korkmaz Ornella Sapı İle İmtihanım

Korkmaz Mutfak Eşyaları Durduk Yere Kırılan Korkmaz Ornella Sapı İle İmtihanım
15 Nisan 2024 10:51
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet talebimi oluşturduktan son 8 dakika sonra Korkmaz Müşteri Hizmetleri'nden bir hanımefendi aradı. Konuşması, nezaketi ve çözümcü bakış açısıyla sorunu çözdü ve müşteri memnuniyetine özel ürün parçasının tedarikinin sağlanacağını belirtti. Şimdi açık konuşmak gerekirse Korkmaz yapıyor bu sporu demek ki bu ürünlerin alınacağı marka artık belli. Korkmazdan korkmadan alın :) Çok teşekkür ediyorum”

Korkmaz Ornella bir tava aldık. Tavanın kullanımı esnasında içerisinde kızgın yağ varken bir anda kırıldı ayrıca hiçbir güç uygulamadığımız halde mutfağın halısında yanık oluştu. Karaca markasından illallah ederek Korkmaz olsun dedik ağır bir hasar alacaktır. Sapını yeniden temin edelim dedik üründen daha pahalı yani bu sektörde güveneceğimiz marka hangisi olacak merak ediyorum. Şimdi pahalı olduğu için sapsız kullanmaya gayret ediyorum. Can sıkıcı bir deneyim alırken lütfen bunları gözardı etmeyin.

15 Nisan 2024 10:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

İbrahim
İbrahim
15 Nisan 2024 13:38

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 10:36

09 Aralık 2024 11:32