Fatma sonucu yetersiz buldu

Korkmaz Mutfak Eşyaları A369 Demtez Çaycı Aldım. Kutuda Garanti Belgesi Bile Yok.

08 Mayıs 2024 21:51

A369 sentez elektrikli çaydanlık aldım. 4000 küsur lira para verdim. Aldım 1 hafta sonra su akmaya başladı. Sıcak tutma özelliği çalışmıyor. Gelir gelmez garantiye gönderecek olmam yeterince sinir bozucu zaten vidaları da paslı geldi. Ama garanti belgesi kutuda çıkmadı ve kimseye de ulaşamıyorum. Size yakışmadı. Aldığıma pişman oldum. Bir daha asla Korkmaz almam.

19 Ağustos 2024 09:38

Şubat ayında çaycı aldım. Çok araştırdım, iyisi olsun dedim, A369 Korkmaz aldım, 4700₺ verdim. Zaten şimdi satıştan kaldırmışlar, muhtemelen fiyatta da yanıltıldım. Şimdi bakıyorum, kaç ay geçmiş, 3000 liradan yukarı aynı özellikte çaycısı yok. İlk ayı dolmadan su damlatmaya başladı. Kendi kendine ısınma özelliği bozuldu. Vidalar paslı geldi. Neyse dedim, bir şekilde hallederim. Garantiye götürmek için 2 ay faturamı atmalarını bekledim. Fatura attılar, onu da yanlış attılar. Bahçe mobilyası ne alakaysa bana 2400 liralık bir fatura kesmişler. Şimdi 6. ayını doldurdu, şu an komple çalışmıyor. O kadar ucuz çaycı kullandım, 1 kere bile servise gitmedim, şikayetim olmadı. Kendi kendine ısıtma özelliği olsun diye bir dünya para verdiğim çaycı için daha yılı dolmadan servise gidecek olmama mı üzüleyim? Şu an satışta bile değil, ona mı üzüleyim? Faturam yok, ona mı üzüleyim? Garanti belgesi bile yok, ona mı üzüleyim? Her ay başka bir şeyine pişman oldum. Ona mı üzüleyim? Asla almayın, asla… Gidin 1000 lira verin. Dümdüz bir çaycı alın, tek şikayetiniz olmaz, 5 sene tertemiz kullanırsınız.

09 Mayıs 2024 08:09 (Şikayetten 10 saat sonra)

Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 08:24
Sürekli Arıza Yapan Çaydanlık Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Sürekli Arıza Yapan Çaydanlık Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

10 Ocak 2025 01:00
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 11:35
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 11:57

04 Mayıs 2025 12:03